akai mpc 1000 - JJ OS2
akai mpc 1000 - JJ OS2
zdravim,
mam JJ OS 1 a chcel som sa spytat, ci uz niekto mate JJ OS 2. ako to funguje, oplati sa to za tych 39 dolarov? ake mate skusenosti?
mam JJ OS 1 a chcel som sa spytat, ci uz niekto mate JJ OS 2. ako to funguje, oplati sa to za tych 39 dolarov? ake mate skusenosti?
http://www7a.biglobe.ne.jp/~mpc1000/ - manual na stiahnutie. mam vyssiespominany 4.87 /chapany ako OS1/. stroj je stabilny s mnozstvom
vychytavok. 30 dolcov je myslim zmyselna investicia
vychytavok. 30 dolcov je myslim zmyselna investicia

smog, praca s JJ OS je neporovnatelna s originalnym Akai OS. Pre mna bol najdolezitejsi sliceing. Kde v akai OS je mono, v JJ OS stereo.
Myslim si ze aj ukladanie a loadovanie dat je spravene logickejsie a "pocitacovejsie"
Celkove ovladanie je spravene prehladnejsie... v spomenutom manuale mas screenshoty, kde vidis tie rozdiely.
Myslim si ze aj ukladanie a loadovanie dat je spravene logickejsie a "pocitacovejsie"
Celkove ovladanie je spravene prehladnejsie... v spomenutom manuale mas screenshoty, kde vidis tie rozdiely.
1000ku jsem docela zvladnul, ma mnohem promakanejsi ovladani, nez 2000xl, urcite zakoupim JJ OS, mam ale na Vas jeden dotaz, jediny, co jsem nejak nepochopil je usb pripojeni, v PC sice mam neco jako USB zarizeni MPC 1000, vubec ho ale nemuzu najit a uz vubec natahnout sampl. Poradi mi nekdo kde soudruh udelal chybu ?
diky

peteness : Diky moc, kartu jsem zasunutou nemel, myslel jsem si, ze pri spojeni s USB se mi to uklada do pameti a ne na kartu. Po zasunuti karty se v Pc objevila slozka MPC 1000 do ktere jsem nakopiroval samply, MPC ale zamrzlo v tomhle stavu: Status - CONNECTED Please do not remove the USB connection until the drive icon is removed on PC. Zalozky_ LOAD SAVE UTILIT a USB jsou vsechny neaktivni... Neda se jit ani do hlavniho okna..
smog: tahle hlaska by mela zmizet kdyz odpojis USB kabel nebo kdyz das odebrat hardware (systray ikona).........jojo, taky zatim resim tyhle zacatecnicke problemy
.........ale jak to tak sleduju, tak ten novy JJ OS2 je mazec. Docela se mi libi INST program. Tzn. moznost multisamplingu a globalni nastaveni filtru aspol. To je teda hukot. Na mpc-forums uz maji thread, kde sdileji instrumentalni programy, treba rhodesy............zacina to byt plnohodnotny sampler.