API - zastoupeni evropa

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 17:36

nick_valensi píše:ecsone, SPL goldmike II s prevodnikem se ti nelibi?
vidis, na Goldmike II jsem zapomel. Ten rozsiritelnej prevodnik stoji kol 5000 Kc, ale netusim jak moc to je/neni kvalitni reseni. SPL je mi ale docela sympaticky, na zvuk API preampu to ale nema.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 zář 2007 18:13

MMno taky mi prinde zbytecny to mit v jedny krabici, leda ze bys s tim chtel hodne cestovat. Co poradnej vicekanalovej preamp ( http://www.solid-state-logic.com/music/ ... d_pre.html ) a prevodnik (Lavry atd.) ?

Obrázek
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 zář 2007 18:27

Shodan píše:Kermitak: Zajímavé. Byl to tvůj příspěvek, na kterej jsem reagoval a kterej zmizel. A ty teď reaguješ na moji reakci na tvůj smazanej příspěvek :)
Ja vim, proto mi prijde zajimavy, ze jen tak zmizel.
Shodan píše:S/PDIF mi nestačí, když koupím FireWire Audio Interface, tak po něm nechci o nic míň než říká název. ;)
Jasne, jenze v tomhle threadu se resi, co kupuje Ecson a tomu to zda se vyhovuje ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 zář 2007 18:57

safa : zmesti sa to s tymi prevodnikmi do 40cky ?

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 20:04

Obrázek

kdyz uz jsme u SSL mozna by stal za to tenhle SSL Alpha Channel. Mozna je fajn. Nicmene stoji kolem 45.000 Kc a je bez prevodniku.

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi » 26 zář 2007 20:32

ECSON WALDES píše:vidis, na Goldmike II jsem zapomel. Ten rozsiritelnej prevodnik stoji kol 5000 Kc, ale netusim jak moc to je/neni kvalitni reseni. SPL je mi ale docela sympaticky, na zvuk API preampu to ale nema.
ecson: api sem neslysel, nemuzu posoudit, goldmike II sem mel moznost zkouset asi dve hodiny a rekl bych, ze je to vynikajici preamp!!! (zkousel sem ho na zpev a na akustickou kytaru) jinak super je i SPL gainstation - ten nabizi dva separatni okruhy (lampovej a tranzistorovej a taky se da rozsirit o prevodnik)

info o prevodniku tady: http://www.soundperformancelab.com/pdf/ ... 6_PI_D.pdf

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 20:45

nick_valensi píše: ecson: api sem neslysel, nemuzu posoudit, goldmike II sem mel moznost zkouset asi dve hodiny a rekl bych, ze je to vynikajici preamp!!! (zkousel sem ho na zpev a na akustickou kytaru) jinak super je i SPL gainstation - ten nabizi dva separatni okruhy (lampovej a tranzistorovej a taky se da rozsirit o prevodnik)

info o prevodniku tady: http://www.soundperformancelab.com/pdf/ ... 6_PI_D.pdf
jj
Goldmike II jedna z moznejch alternativ. Navic z eBay.de bych ho sehnal do 20.000 Kc a s prevodnikem by to bylo 25.000, hodne fajn peniz!

Nechci brat neco moc drahyho protoze az tenhle projekt domicham tak tenhle preamp/prevodnik prodam, nebudu ho dal potrebovat. Tak bych nerad moc tratil. Nakup z aBey je fajn reseni.

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey » 26 zář 2007 20:50

EW, ... a nie je potom rozumnejsie nieco si prenajat??

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 21:03

PiKey píše:EW, ... a nie je potom rozumnejsie nieco si prenajat??
Mam ted ve studiu kapelu 100°C pro kterou potrebuju tuhle API A2D a je pozadavek aby vokaly natocili vklidu u sebe ve zkusebne ci doma kde maj klid, zatim co ja budu ve studiu produkovat a michat album. Cas nahravani je vymezenej na 2 - 3 mesice v kuse. Na tak dlouho mi pro ne bohuzel nikdo preamp a prevodnik nepujci a pokud ano, tak to uz se mi vyplati neco koupit, proto to resim.

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey » 26 zář 2007 21:28

Chapem, 2-3 mesiace je dost.
Inak ma zaujalo taketo riesenie nahravania.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 26 zář 2007 21:42

PiKey: ja si takhle budu v dohledny dobe pujcovat Mesa Boogie Recto Recording Preamp cca na tejden... nebudu si ho kupovat kvuli jedny skladbe...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 zář 2007 21:49

pikey ; Tak dnes robi vacsina kapiel .. Dojdu do studia , kde si nahraju podklady .. potom 3-4 mesiace v skusobni dohravaju playbacky .. a potom sa to zase miesa v studiu .. postupne si vacsinou kazdy vybuduje vlastne studio v skusobni .

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 22:13

Obrázek

Obrázek



Jsem slepej !!! :D SSL XLogic Alpha Channel ma AD a SPDIF !!!

takze se znej stava zhavej kandidat, vedle API A2D.


http://www.solid-state-logic.com/images ... l_rear.jpg

.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 zář 2007 22:40

ECSON WALDES píše:Obrázek

kdyz uz jsme u SSL mozna by stal za to tenhle SSL Alpha Channel. Mozna je fajn. Nicmene stoji kolem 45.000 Kc a je bez prevodniku.
... je s AD prevodnikem uz vestavenym.

Obrázek

EDIT: ... sakra, pozde ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 26 zář 2007 22:48

Ecsone, tipuju si, ze by se tady na foru mohl najit nekdo, kdo by ho pak od tebe koupil, kdyz das zajimavou slevu ;-)

Odpovědět