asi mi umírá sampler:'(

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 23 úno 2006 15:34

mno tak tady nakonec teda jedno telefonii foto...ten vetrák je modrej páč jinej neměli ne abych si užíval ten modrej svit až pštrosa zas otevřu(což doufám už nebudu muset:)
Obrázek

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 23 úno 2006 16:08

Hele nesvětélkuje ti to teď všema dírama modře :):):)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 23 úno 2006 16:08

me dycky rozdrti kdyz neco vodevru a vono je to uoplne prazdny :o) serou me u akaie ze maj ty samplery desne hluboky, pritom je ta bedna uplne prazdna

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 23 úno 2006 16:10

nejde ta ledka rozflakat nebo usmiknout ? 8)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 úno 2006 16:11

hehe, to si dopadol podobne ako ja, kupil som nizkohlucivy vetrak do zdroja na pc a ti idioti zlti tam vpajcovali modre ledky, ale chyba lavky, neradno ich vyspajkovat, nakolko su pouzite ako diody v elektronike regulacie otacok
a tak mi pixla ziari vzadu na modro, vyzera izba vecer jak luxusny bordel

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 23 úno 2006 16:13

hele a znate to ze kdyz natrete zarovku na cerno a rozsvitite tak je kolem ni tma ? :lol:

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 23 úno 2006 16:31

á.tom.x: mno když je uplně zhasnuto tak trošku těma dírama kerejma de studenej vzduch dovnitr,ale neni to přespříliš kosmický:)

kexik:aa to potesi,ja se do toho radsi nevrtal(i kdyz tady se nic nereguluje takze by se asi nic nestalo) sem rad ze vsechno funguje jak má a už na to radši ani nešáhnu...no muzes vyskouset neuraluv trik :D

Neural. I:no presne! poprvy kdyz sem to votevrel abych tam dal ramku tak sem se uplne lek esi mi tam neco nechibi:)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 23 úno 2006 21:31

Mám Akai CD3000i a je to neuvěřitelná skříň plná vzduchu :) Co mě teda dostalo je, že ti idioti tam nedali ani nic na připojení interního HDD. Fakt hrůza. To samé je třeba Dynacord ADD-ONE, ale tam se alespoň na sebe šroubují rozšiřovací boardy.

To Kurzweil K2000r je jinak zaplněnej. Hromada boardů, kšand, držáky na HDD a FDD.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 23 úno 2006 23:25

s tim mistem je to presny .. 3U je uz fakt velka krava a kdzy to clovek vidi ... uuuu.... kdyz clovek otvira MPC tak to je nadhera.. sotva se to tam secko vejde :)
MF: jak si vyresil napajeni? naky volny napajeci konektory v tom obrovskym prostoru ?

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 24 úno 2006 16:51

mno je tam normalne klasika 4pinovy napajeni k disku...myslel sem ze koupim rozdvojku a nak to tam pribastlim ale meli primo kabel 4pin samice->4pin samec+konektor k vetraku takze pohoda:)

Odpovědět