B2030A - vypinat alebo nevypinat ??
B2030A - vypinat alebo nevypinat ??
Som stastnym majitelom novucickych truthov 2030A ... mam len malu dilemu.. mam ich nechat furt zapnute alebo ich mam zapinat/vypinat (ten spinac co je vzadu) ?? ide mi jednak o spotrebu - kolko to zere ked nehraju a jednak ci ich viac setrim neustalym zapinanim vypinanim alebo tym ked ich proste necham furt ON a vypnem ich maximalne ked pojdem na dovolenku alebo tak..
Tiez to tak riesim, problem je, ze pri zapnuti (ale i vypnuti) to riadne BUCHNE (pouzil som jemnejsi vyraz).
S jednym tuknitim zapinam monitory, zvukovu(MAudio OminStudio), Rolanda CS55 (strasne huci zdroj aj ked je vypnuty)...
Tie monitory maju automaticke zapnutie/vypnutie po(>5minut necinnosti), ale vecer ked robim hudbu, tak mi vzdy vypnu, lebo sa tam neda nastavit prah citlivosti v DBA na tu necinnost... kua...
Nemalo by to s tym suvisiet, ale odisiel mi vyskac po 1/2 roku... (Behringer 3021A). Mozno niekto poradi, ci v tom zapinani je risk.
S jednym tuknitim zapinam monitory, zvukovu(MAudio OminStudio), Rolanda CS55 (strasne huci zdroj aj ked je vypnuty)...
Tie monitory maju automaticke zapnutie/vypnutie po(>5minut necinnosti), ale vecer ked robim hudbu, tak mi vzdy vypnu, lebo sa tam neda nastavit prah citlivosti v DBA na tu necinnost... kua...
Nemalo by to s tym suvisiet, ale odisiel mi vyskac po 1/2 roku... (Behringer 3021A). Mozno niekto poradi, ci v tom zapinani je risk.
hm a je lepsie vypinat ich vypinacom vzadu alebo ich mat pichnute do predlzovacky s vypinacom ? koli prudovym narazom, je otazka ci ochranny obvod (ak to daky ma) sa nejak nezapina prave tym vypinacom vzadu a ked uz je zapnuty a vypne/zapne sa privod elektriny externe tak ci to ten ochranny obvod neobide.. to skorej otazka na kexika..
Musim se podelit o jednu zkusenost s Truthy - nekolik mesicu jsem je zapinal/vypinal vypinacem. No, jednou jsem na to zapomnel a vypnul jsem celyho psa. Kdyz jsem ho priste zapnul (Truthy byly zapnuty), ozvala se rana (jako vzdycky pri zapinani Truthu
, jen ted to byla vetsi pecka) a od ty doby mi jedna bedna slabe bzuci. Jestli ty vypinace funguji stejne jako vypnuti psa, pak to byla obrovska nahoda...