Brum Roland Sh09 - počítač
no ja som len myslel ze niekomu sa to hodi vediet, ze mne napr. zapojenie oboch monitorov aj mixu do jednej zasuvky akoby zazrakom pomohlo aj ked niekto pisal ze to je jedno ci je to v jednej alebo v roznych.. a ani ja som nehladel na vek prispevku ked som hladal ako odstranit co najefektivnejsie brum.. preto moj prispevok co ozivil 6 rokov staru temu.. ked niekto da hladat 'brum' najde mu zopar tem a tie preluska, bez ohladu na ich vek..
Dell XPS 1530, Ableton Live 8.0.3, Yamaha HS80M, Korg Electribe ESX, Novation K Synth, Yamaha E403, Evolution UC-33e, Behringer FCA202, Behringer Eurorack MX 802A, ESI M4U
Tak si rikam, nemelo by ezone pozitivne motivovat lidi k cinnosti?
Jakoze postupnym vyvojem spis kazdeho umlacuje at radsi nic nepise a pak se to nadava na uroven ezone
Jakoze postupnym vyvojem spis kazdeho umlacuje at radsi nic nepise a pak se to nadava na uroven ezone

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."