Brum Roland Sh09 - počítač
Brum Roland Sh09 - počítač
Mám problém. Jakmile připojím Sh09 přes počítač (soundblaster live) objeví se mi výstupu nepříjemný brum.
Pokud je zapojena pouze na sluchátka, či přímo do zesilovače, tak nic.
Protože ale potřebuju samplovat, je počítač pro mě dost důležitý.. Díky za každou radu.
PS:Nejsem si jistej, ale mám pocit , že to má co dělat s uzeměním..
Pokud je zapojena pouze na sluchátka, či přímo do zesilovače, tak nic.
Protože ale potřebuju samplovat, je počítač pro mě dost důležitý.. Díky za každou radu.
PS:Nejsem si jistej, ale mám pocit , že to má co dělat s uzeměním..
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: Brum Roland Sh09 - počítač
Mas ukazkovej problem se zemi, rek bych ze mas v mistnosti ve stene dve zasuvky a SH-09 mas v jiny zasuvce /ktera je na jinym okruhu/ nez pocitac, pek se perou zeme a prosakuje ti do audia 50Hz a jeji harmonicky. Komplet vse musis mit z jedny 220 zasuvky ne ze tri ruznych na protejsich stenach.... /Mam taky SH-09, nebudes ji prodavat nebo nechces za neco vymenit. WALDES
-
- Profesionál
Nebo...
Nebo pouzij DI Box, protoze odpojenim zeme se taky vyresit nic nemusi. DI Box je vlastne krabicka se specialnim trafem který je vinutý 1:1. Pak je moznost esli mas dobre vyrobeny redukce, do toho debilniho 3,5 mm jacku. Aj tam muze bejt chyba. 

mne tiez brumeli monitory a ked som ix zapojil do jednej zasuvky, brumenie sa znizilo o takych 80 percent.. aspon sa to uz da ako tak pouzivat..
Dell XPS 1530, Ableton Live 8.0.3, Yamaha HS80M, Korg Electribe ESX, Novation K Synth, Yamaha E403, Evolution UC-33e, Behringer FCA202, Behringer Eurorack MX 802A, ESI M4U
Jo mas recht. Trosku jsme vcera oslavovali 

Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 21 čer 2008 21:53, celkem upraveno 1 x.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

hosi, ja niekedy zasnem. na jednej strane tu kazdy kvartal blijete a nadavate aky je ezone hnoj a zaklinate sa ze sem uz nepachnete, a pritom sa kludne budete vybavovat nad 6 rokov starou temou, ktoru sme tu odvtedy s obmenami (vy)riesili asi 100x, a dalej ju zivit. to si fakt radsej mozeme rozpravat muzikantske vtipy, ked ide len o to aby bola sranda.
No a uz je to tady
) cekal jsem ze se vzhledem k popularite tohoto tematu nekdo ozve a nekdo jako AP bude peskovan za dementni prispevky... takze jsem radeji svou odpoved o par minut drive pred kexikem zmenil... prave v cas! 

Peace