Brum syntaku a prebijanie elektriny
Re: Brum syntaku a prebijanie elektriny
pockaj to mas v rodinnom dome , kde mas novu elektriku ? to je divne ! .. to by ti robit nemalo ..
-
V to som dufal po prerabani. bud to znamy spravil neskutocne zle, alebo je chyba v niektorom clanku: zvukovka, bedne, syntak.
EDIT: Existuje nejaka moznost to zmerat?
EDIT: Existuje nejaka moznost to zmerat?
no tak v prvom rade treba odsledovat kedy to robi .. a hladat problem tam .. vsetko rozpojit a zacat zapajat .. a najst moment , kedy to zacne robit .. ja tu mam v pracovni 2 pocitace so zemou , monitory so zemou .. kopu syntakov a mixerov so zemou .. a nic mi nebrumi .. mozem vsetko prepajat krizom krazom ako chcem ..
-
je pravda, ze v dome to bude nadlho, ale tak vyhradim si den na to a uvidim.
Dnes som skusal napajat to predlzovakom zo zasuvky ktora je ma inu fazu a stale to iste. problem bude asi v tom, ze aj ked je to teraz na tri kable, na konci v skrini sa to stale spaja na dva, takze je to skoro jedno.
EDIT: Existuje nejaka alternativa online UPS, ktora by sa dala vyuzit v dome? (v skrini, v rozvodnych krabiciach...)
Dnes som skusal napajat to predlzovakom zo zasuvky ktora je ma inu fazu a stale to iste. problem bude asi v tom, ze aj ked je to teraz na tri kable, na konci v skrini sa to stale spaja na dva, takze je to skoro jedno.
EDIT: Existuje nejaka alternativa online UPS, ktora by sa dala vyuzit v dome? (v skrini, v rozvodnych krabiciach...)
zem sa s nulakom spaja vzdy .. oznacuje sa to ekvipotencialna hladina, ak si dobre pamatam .. ale je to este pred rozvadzacom .. a vsade dalej sa uz tahaju 3 vodice ..
-
Vraj je to robene tak, aby sa v skrini dal nahodit prudovy istic, takze od nej su tahane 3 kable. Dalej mi bolo povedane ze to moze byt tou "kvalitou" celej el. siete v dedine kde byvam. Tu s tym uz hadam od 90 nikto nehybal. Na druhu stranu by to celkom vysvetlovalo to zrusenie bedne (jedna si zacala divne bzucat aj ked v nej nieje nic pripojene).
ok .. ak bedna brumi stale , aj bez pripojenych veci , tak to moze byt problem siete .. ale ak ti zacne brumiet , ked pozapajas , tak to je daky problem u teba .. mas uzemneny dom ?
-
Ta bedna si vrci aj ked ju samotnu zapojim v inej izbe. Po prerobeni elektriky a izby som si to vsimol na jednom z truthov a v podstate dva dni po kupeni vxt6 tiez ze jeden si vrci len tak. Pocut to dost zo zadnej strany bedne takze to bude nieco vnutri bud pokazene alebo citlivejsie na tu biednu stavu.
kolega ma vxt6 a strasne su citlive na GSM .. nemas v blizkosti BTSku ?
-
O tej citlivosti som uz myslim pisal v inom topicu. V blizkosti bts nie je. Je jedno ci bedne vymenim alebo to dam tu jednu do izby vedla. Vrci v podstate len jedna. To iste s truthami predtym. Neviem ci je tak pravdepodobne ze vzdy je jedna citlivejsia na prud alebo som elektrikou odpalil dve bedne inych znaciek 

no ak vrci len jedna, moze byt zla .. alebo ju zober ku kamaradovi .. a vyskusaj u neho .. ci bude vrcat aj u neho ..
-
Mam to v plane. Tiez skusim druhu zvukovku ci nie je problem tam. Ale zda sa mi nepravdepodobne ze by z dvoch sad bedien bola vzdy jedna zla. Rovnako nepravdepodobne je aj ze vzdy je jedna nachylnejsia na elektriku. Ak ich nici ten el rozvod u mna (zas len jednu) bude treba spravit opatrenia nech neznicim vsetok gear. Je v tom celkom dost penazi. Inak rovnako vrci aj druha bedna ale je to tak 10% oproti prvej tak to v podstate nepocut pri hluku notebooku.
-
Prosim Vas nemate niekto skusenosti s tymto?
http://www.audiotek.sk/ATK/product.asp?id=31864&lang=sk
pisu ze to ma nejaky advanced power filtering, nepomohlo by to s bordelom v elektrike? (priklad zo steny prepetovka APC, do nej notebook, monitor a tento power distributor, do ktoreho pojdu bedne, syntaky, zvukovka)
Cena je oproti UPSkam ktore daju 1kW viac nez prijatelna.
http://www.audiotek.sk/ATK/product.asp?id=31864&lang=sk
pisu ze to ma nejaky advanced power filtering, nepomohlo by to s bordelom v elektrike? (priklad zo steny prepetovka APC, do nej notebook, monitor a tento power distributor, do ktoreho pojdu bedne, syntaky, zvukovka)
Cena je oproti UPSkam ktore daju 1kW viac nez prijatelna.
no neviem .. tazko povedat co je ADVANCED POWER FILTERING .. ale pri tej cene , podla mna nic
hento nic nevycisti ..

-
ty vzdy vies cloveku spravit taku radost 
ale nie. dakujem za reakciu. toto by bolo lepsie? niekde na zahranicnych forach pisu ze to maju a nejaky ten bordel to vyprasi
http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-furm ... 12915.html

ale nie. dakujem za reakciu. toto by bolo lepsie? niekde na zahranicnych forach pisu ze to maju a nejaky ten bordel to vyprasi
http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-furm ... 12915.html