Canare 110 Ohm XLS AES redukce na 75 Ohm BNC (nebo RCA)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Canare 110 Ohm XLS AES redukce na 75 Ohm BNC (nebo RCA)

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2007 23:26

Ahoj, nevite prosim nekdo, jestli se da nekde v Cechach nebo na Slovensku sehnat vyse uvedeny transformator ? Diky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2007 23:34

Kermitak : ja ich mam v studiu plnu rit .. Studio nam montovala firma centron.sk ... skus tam ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2007 23:37

Pytkin: zkusim, diky

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2007 23:40

Hmm, ti nevypadaji, ze by je bavilo mi prodat jeden kus :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2007 23:44

Kermitak : skus im napisat mail .. mozem ti to tam vyzdvihnut a dako dopravit pripadne .. za 3 tyzdne cca ideme na valticku rychtu na rebra .. tak to dam resovi alebo dakomu z brna a uz ti to poslu abo co ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2007 23:45

Pytkin: diky za nabidku, zkusim jim teda napsat, pres mail mi hlavu neutrhnou :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2007 23:49

kermit : jo .. aj tak tam asi pojdem odniest buduci tyzden synchronizer do servisu .. tak keby to mali skladom , mozem to hned zobrat ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2007 23:52

Pytkin: to by bylo super

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 26 dub 2007 23:54

na co ho potrebujes? pokud na AES/EBU > SPDIF konverzi, tak je to skoro zbytecny, teda ja mam ciste kabel na jedny strane s canonem a na druhy strane s cinchem natahnutej mezi RME a Lavry a beha to jak ma

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 27 dub 2007 00:00

matucha: no chci to do RME, pravda ;) Jen se bojim, aby mi ten port na jedny strane kabelu jednou neodesel do vecnych lovist. Jak to mas zapojeny ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2007 00:07


matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 27 dub 2007 00:18

normalni kabel... RME to ma poreseny... ja mam dokonce starou pred HDSP kartu a funguje to bez problemu... resil sem to i s Lavrym a rikal, ze to neni problem takhle udelat. Nehlede na to, ze RME ma to rozhrani jako SPDIF a AES dohromady, takze pres ten cinch frci obee zcela oficialne ;-)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 27 dub 2007 00:20

Pytkin: jo, tam jsem to taky nasel, ale to je na dlouhy lokty + postovny atd. Ale zatim to teda asi odlozim a pockam co na to rekne moje RME, dik

matucha: normalni kabel - ale AES/EBU je symetricky a S/PDIF ne, kam mas na tom XLR zapojenej signal ?

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 dub 2007 12:49

Presne tak, staci kabel cinch-XLR (SPDIF 75ohm), tedka jsem ho delal pro Carloffa. Jinak jestli chces traficka jakzkoliv tak nejlip tady: http://www.trafo.cz/
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 dub 2007 13:01

na aesebu je 5V a spdif ide oficialne 2V. bezne spdif receiver chipy od cirrusu zeru oboje ale obecne by sa to robit nemalo, v specialnom pripade by sa mohlo nieco usmazit. kontaktujte vyrobcu, pre istotu!!!!. co ja viem, trebars behringer veci zeru oboje, va manualoch je dokonca namalovany taky kabel

Odpovědět