Kermitak : skus im napisat mail .. mozem ti to tam vyzdvihnut a dako dopravit pripadne .. za 3 tyzdne cca ideme na valticku rychtu na rebra .. tak to dam resovi alebo dakomu z brna a uz ti to poslu abo co ..
na co ho potrebujes? pokud na AES/EBU > SPDIF konverzi, tak je to skoro zbytecny, teda ja mam ciste kabel na jedny strane s canonem a na druhy strane s cinchem natahnutej mezi RME a Lavry a beha to jak ma
normalni kabel... RME to ma poreseny... ja mam dokonce starou pred HDSP kartu a funguje to bez problemu... resil sem to i s Lavrym a rikal, ze to neni problem takhle udelat. Nehlede na to, ze RME ma to rozhrani jako SPDIF a AES dohromady, takze pres ten cinch frci obee zcela oficialne
Presne tak, staci kabel cinch-XLR (SPDIF 75ohm), tedka jsem ho delal pro Carloffa. Jinak jestli chces traficka jakzkoliv tak nejlip tady: http://www.trafo.cz/
na aesebu je 5V a spdif ide oficialne 2V. bezne spdif receiver chipy od cirrusu zeru oboje ale obecne by sa to robit nemalo, v specialnom pripade by sa mohlo nieco usmazit. kontaktujte vyrobcu, pre istotu!!!!. co ja viem, trebars behringer veci zeru oboje, va manualoch je dokonca namalovany taky kabel