Co je to za HW?
Co je to za HW?
Zdravím,
docela mně zaujaly tady ty videa z nového projektu Trenta Reznora, mohli by mi někdo poradit, co je to za HW co tam používají, libí se mi hlavně ten controller (nebo sampler uprostřed): Dik moc
docela mně zaujaly tady ty videa z nového projektu Trenta Reznora, mohli by mi někdo poradit, co je to za HW co tam používají, libí se mi hlavně ten controller (nebo sampler uprostřed): Dik moc
Re: Co je to za HW?
Korg MS20, nejaka moogovina 

- MonkeyFighter
ten kontroler je akai lpd 8, pak je tam ještě SCi pro one, Dewanatron Swarmatron, ta ms20 a nejakej arp?
- ECSON WALDES
- Profesionál
Dik moc
, ten akai vypada dobre
, ostatni veci jsou samozrejme mimo rozpocet, otázkou je, proč zní tak skvele 

- ECSON WALDES
- Profesionál
Ta videa ktera jsi poslal bych je doplnil jsou z projektu - How To Destroy Angels - Trent Reznor a jeho zena Mariqueen Maandig a Atticus Ross v novym projektu.
Mam rad Reznorovu zamracenou elektronickou muziku, je cool, a v ramci mezi stravitelne ujeta : )
Trent si vzal hezkou malinu :c)

Mam rad Reznorovu zamracenou elektronickou muziku, je cool, a v ramci mezi stravitelne ujeta : )
to je jednoduchy, klasicky analogy s vhodne nastavenejma zvukama : )ekral píše: otázkou je, proč zní tak skvele
Trent si vzal hezkou malinu :c)

Dik za info, cele jsem to promyslel a poridil jsem na ebay Studio Electronics ATC-1, po prvnim poslechu jsem nadseny, je to uplne neco jineho nez simulace.
vsetky veci od Studio Electronics su ppc .. doteraz som sa nespamatal z toho zazitku ked som si vyskusal na zraze SE-1x
to je fakt PAN SYNTH.
))

no co sa tyka tvare vyzera skorej ako preoperovany chlapECSON WALDES píše: Trent si vzal hezkou malinu :c)

Kdo? Trent?dendy píše:no co sa tyka tvare vyzera skorej ako preoperovany chlap))
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
jj, tento kúsok bol pre mňa tiež veľkým prekvapením. se som mal dlho zafixovaných, ako výrobcov budgetových mikrofónov, nečakal som, že robia aj synthy a navyše takéto fajné..dendy píše:vsetky veci od Studio Electronics su ppc .. doteraz som sa nespamatal z toho zazitku ked som si vyskusal na zraze SE-1xto je fakt PAN SYNTH.
trent je to s tymi dlhymi ciernymi vlasmi v bielych satoch ???120BPM píše:Kdo? Trent?dendy píše:no co sa tyka tvare vyzera skorej ako preoperovany chlap))

Pletes dohromady dve firmyEGA píše:jj, tento kúsok bol pre mňa tiež veľkým prekvapením. se som mal dlho zafixovaných, ako výrobcov budgetových mikrofónov, nečakal som, že robia aj synthy a navyše takéto fajné..dendy píše:vsetky veci od Studio Electronics su ppc .. doteraz som sa nespamatal z toho zazitku ked som si vyskusal na zraze SE-1xto je fakt PAN SYNTH.

Já mám již delší dobu zálusk na tohle: http://www.studioelectronics.com/products_omega8.php
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
dendy píše:
trent je to s tymi dlhymi ciernymi vlasmi v bielych satoch ???

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
atomix : skusal si u Kayka Omegu ? ja som z nej stale taky rozpacity .. musim povedat ze Matrix 12 ma bavil viac ..