[color=red]Yamaha A4000[/color]
bacha..efekty v emu su povazovane za slabe a su len 2.... zato filtre za najlepsie na svete
emu sa da myslim ovladat cez sounddiver
na viac efektov je treba board http://www.tweakheadz.com/rfx.txt

na viac efektov je treba board http://www.tweakheadz.com/rfx.txt
- ECSON WALDES
- Profesionál
tak to pozor. Emu nema nej FILTR. Myslel jsem ze to tak bude. akorat ma skvely formantny, BPF a ruzny EQ filtry. Ale LPF ma nejlepsi ze vsechsampleru ktery jsem kdy mel AKAI S6000. U S6000 je ale nevyhoda ze clovek muze pres controler ridit jen CutOff, zatimco u EMU je mozno ridit uplne cokoliv. Vcetne obalek apod. AKAI je vtomhle trochu osizenej, je fakt ze vetsina lidi to nikdy nepouzije ale me to tam schazi.
Jinak efektak z AKAI S6000 stal za ho*no tak jsem ho prodal:)! Jinak v S6000 mam USB kartu, plnou pamet 256MB a 80GB HD.
V mem EMU PLATINUM je ten rozsiritelnej drahej efekt EMU RFX, ale jeste jsem ho moc nepouzil. Je lepsi nez interni emu FX, ale taky me nicim nedostal, efektuju radej az v pultu. Tahle moje EMU E4 Platinum je nejnabusenejsi sampler ktery bylo vubec mozny od EMU koupit. Mam milion digitalnich analogovych vystupu - 16x adaty out 8in, AES/EBU, 16 analog Out 8in, 2x midi, 2x SCSI... Cekal jsem leta na novou EMULATOR E5, ale ta uz nikdy nebude, tak jsem koupil tuhle PLATINUM.
AKAI S6000 a EMU E4 PLATINUM se skvele doplnujou - doporucuju!
tohle jsou moji milovani AKAI EMU
.
Jinak efektak z AKAI S6000 stal za ho*no tak jsem ho prodal:)! Jinak v S6000 mam USB kartu, plnou pamet 256MB a 80GB HD.
V mem EMU PLATINUM je ten rozsiritelnej drahej efekt EMU RFX, ale jeste jsem ho moc nepouzil. Je lepsi nez interni emu FX, ale taky me nicim nedostal, efektuju radej az v pultu. Tahle moje EMU E4 Platinum je nejnabusenejsi sampler ktery bylo vubec mozny od EMU koupit. Mam milion digitalnich analogovych vystupu - 16x adaty out 8in, AES/EBU, 16 analog Out 8in, 2x midi, 2x SCSI... Cekal jsem leta na novou EMULATOR E5, ale ta uz nikdy nebude, tak jsem koupil tuhle PLATINUM.
AKAI S6000 a EMU E4 PLATINUM se skvele doplnujou - doporucuju!
tohle jsou moji milovani AKAI EMU

.
escon: pekny brutal...to ich aj vyuzivas naraz v jednom tracku?
hawkens: tak ten inzerat emu5000 za 10k ceskych som nenasiel... na hudebnik cz predava emu5000 128mb ram, 13 gb hd za 15k a to je celkom dost nato ze emu je najorezanejsia ultra... len 4 vystupy a max 64 hlasov ..podla mna k nej treba kupit urcite aspon 8 dalsich vystupov..
videl som tu s5000 s 9gb hd, 16vystupov za 18000czk a to sa mi zda tiez dost pretoze k tomu zas potrebujes aspon tu usb kartu
problem je ze tie addony su uz tazko zohnatelne samostatne...
videl som tam este yamahu 5000 za 13000czk...
hawkens: tak ten inzerat emu5000 za 10k ceskych som nenasiel... na hudebnik cz predava emu5000 128mb ram, 13 gb hd za 15k a to je celkom dost nato ze emu je najorezanejsia ultra... len 4 vystupy a max 64 hlasov ..podla mna k nej treba kupit urcite aspon 8 dalsich vystupov..
videl som tu s5000 s 9gb hd, 16vystupov za 18000czk a to sa mi zda tiez dost pretoze k tomu zas potrebujes aspon tu usb kartu
problem je ze tie addony su uz tazko zohnatelne samostatne...
videl som tam este yamahu 5000 za 13000czk...
Ceny hw samplerov su kruto nizke co ma len tesi
zozenies super gear za par supov, skoda len ze sa aj velkost krabic nezmensuje
S-6000 alebo 5000 by boli uplne super, ale kto by nosil 4U truhlu na live hranie ? To tak skor pre take pouzitie ako Ecson, do studia. To uz radsej Z8 
A nechapem naco sa nahanate vsetci za XX vystupmi, pre domace studio ti staci zopar, pripadne jeden par kanalov.

A nechapem naco sa nahanate vsetci za XX vystupmi, pre domace studio ti staci zopar, pripadne jeden par kanalov.
- ECSON WALDES
- Profesionál
presne tak, bez vystupú ani ranu!. Proto mam tolik sampleru, abych mel svobodu. Kazdej sampl kterej pouzivam muzu digitalne bez ztraty kvality poslat na ADAT (16out) vystupy a to at uz AKAI ci EMU, no pak je michat v digi pultu. To je muj system a jsem snim stastnej. Idealni priklad pro potrebu vystupu jsou bici..
Je skoda sampler degradovat na spoustec smycek s jednim vystupem. Samplery (pokud jsou to poradny samplery) jsou nejuzasnejsi elektronicky nastroje ktery kdy byly vymysleny. Vpodstate nic jinyho nepotrebuju
..jen mne mrzi ze kdyz jsem je kupoval, tak dnes je sezenu za 20% puvodni ceny ..nicmene to jim na kvalite neuberalo, sampler nikdy nezestarne:) !!!
...a proto nakupte je kdyz jsou ted tak dostupny jsou to poctivy silny stroje:)
.
Je skoda sampler degradovat na spoustec smycek s jednim vystupem. Samplery (pokud jsou to poradny samplery) jsou nejuzasnejsi elektronicky nastroje ktery kdy byly vymysleny. Vpodstate nic jinyho nepotrebuju

..jen mne mrzi ze kdyz jsem je kupoval, tak dnes je sezenu za 20% puvodni ceny ..nicmene to jim na kvalite neuberalo, sampler nikdy nezestarne:) !!!
...a proto nakupte je kdyz jsou ted tak dostupny jsou to poctivy silny stroje:)
.