Cubase sx3 - Some Problem

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 23 zář 2008 09:45

Bez klice to nejde. Vetstinou je soucasti cubase (paklize to neni ten UPG). Postup je takovej ze se nainstaluje cubase, pak se instaluje Syncrosoft Licence Control, kde se vyplnuje cislo Cubase a pres internet se licence naloaduje do klice a cubase jde spustit. Paklize tam ten klic neni, a bezi ti to, tak je to fakt crackla verze. Muzes jit akorat prodavajicimu rozbit hubu nebo ho udat za prodej nelegalniho softu a nebo kdyz bude vpohode, tak at ti to vysvetli a sprovozni co ti vlastne prodal. Nebo napis do disk.cz kde Cubasi prodavaj a porad se s nima na situaci a na postupu jak to resit...

tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Příspěvek od tsurfed » 23 zář 2008 20:36

:shock: nestraste me ze to neni original verse,, ja na toho typka mam jen mail a telefon nevim kde bydli akorad to ze je z Ostravy. Kurva jestli me ta svine okradla o 8 litru tak jak ho potkam (jestli vubec ) dobiju ho jak psa. Kdyz jsem mu predevcirem psal tak mi vysvetlil, ze by to normalne fungovat melo a ze ten klic k tomu nepotrebuju. Kazdopadne Vam vsem dekuju za ochotu a radu,)

jinak jsem se v tom vcera hrabal celou noc az do rana a docela jsem se to naucil ovladat, funguje mi i ten M1 Le pres Cubase. Vsechno to chtelo akorad doladit Prefernce, Device Setup Vst atd..

zvlastni je ze to CD vypada jak original zadny vypaleny CD a mam original Krabici s manualem v AJ. :roll: jedine ten klic no.. fakt nechapu

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 zář 2008 23:02

tsurferd : ak je to bez kluca , tak je to CRACK .. jedina moznost by bola , ze to je daka lite verzia .. ktora bezi s nejakou zvukovkou alebo nieco podobne .. tie chodia bez kluca , lebo ta zvukovka je kluc vlastne .. ale ty pises o regulernom Cubase SX3 .. Ktory bez kluca nejde !

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 23 zář 2008 23:26

tsurfed : ono sice ti predal origos krabicu aj s CD, ale ak si nechal z instalovany Cubase u seba a aj KEY tak to bude problem, lebo aj keby si si KEY kupil za tych 300,- tak si proste nezaregistrujes ten cubase na steinbergu, lebo licencia bude stale aktivna na toho co ti ju predal...

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 24 zář 2008 07:40

tsurfed: No toto je sila teda co citam. Podla mna ti predavajuci nepovedal celu pravdu.
MacBookPro 2.3 GHz Intel Core i5, M-Audio ProFire, MainStage 3, Nord Electro 5 74, Novation Mininova

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 24 zář 2008 12:10

tsurfed: nezlob se na me, ale predtim nez koupis neco z druhy ruky si prece musis zjistit nejaky podrobnosti, treba i dotazem tady... a dotaz na prevod licence je to prvni co u second handovyho software resim. koupil jsem takhle uz dost veci a nikdy nebyl zadnej problem. ale vzdycky, jsem si vsechno dopredu overil a vedel jsem, jak ma ta firma o jejiz second hand produkt mam zajem nastaveny licencni podminky.. treba muj minimonsta plugin uz je neprodejnej, protoze gforce dovolujou jen jeden prevod licence. u steinbergu je to zas tak, ze licence se nevztahuje na cd se software nebo krabici, ale na dongle - tzn. ze je to jedinej fyzickej kus z original baleni, kterej ma nejakou cenu. no a hlavne jestli je produkt na nekoho registrovanej, tak ho ten dotycnej musi nejdriv odregistrovat a nekde nahlasit kdo bude novym vlastnikem!

Mirecsynth
Příspěvky: 8
Registrován: 18 led 2008 09:30

Příspěvek od Mirecsynth » 24 zář 2008 13:39

Skus sa popitat toh kdo ti predaval ten cubase sx pretoze musis mat k nemu licencny kluc.
Dynaudio BM6A, Tapco S8, Avantone, JBL, Maudio mix IO, Motu 828 MK3 , UAD2, mic-Flea U-47, ART TCS, Art tube 8, Rode- K2, Korg karma, Gitarove aparaty, Basove aparaty, Rode K2, Motu 828mkIII, BBE, Lexikon, ART VOICE CHANEL, SM pro audio.

Odpovědět