Cubase sx3 - Some Problem
- Tranzistor
Bez klice to nejde. Vetstinou je soucasti cubase (paklize to neni ten UPG). Postup je takovej ze se nainstaluje cubase, pak se instaluje Syncrosoft Licence Control, kde se vyplnuje cislo Cubase a pres internet se licence naloaduje do klice a cubase jde spustit. Paklize tam ten klic neni, a bezi ti to, tak je to fakt crackla verze. Muzes jit akorat prodavajicimu rozbit hubu nebo ho udat za prodej nelegalniho softu a nebo kdyz bude vpohode, tak at ti to vysvetli a sprovozni co ti vlastne prodal. Nebo napis do disk.cz kde Cubasi prodavaj a porad se s nima na situaci a na postupu jak to resit...

jinak jsem se v tom vcera hrabal celou noc az do rana a docela jsem se to naucil ovladat, funguje mi i ten M1 Le pres Cubase. Vsechno to chtelo akorad doladit Prefernce, Device Setup Vst atd..
zvlastni je ze to CD vypada jak original zadny vypaleny CD a mam original Krabici s manualem v AJ.

tsurfed: nezlob se na me, ale predtim nez koupis neco z druhy ruky si prece musis zjistit nejaky podrobnosti, treba i dotazem tady... a dotaz na prevod licence je to prvni co u second handovyho software resim. koupil jsem takhle uz dost veci a nikdy nebyl zadnej problem. ale vzdycky, jsem si vsechno dopredu overil a vedel jsem, jak ma ta firma o jejiz second hand produkt mam zajem nastaveny licencni podminky.. treba muj minimonsta plugin uz je neprodejnej, protoze gforce dovolujou jen jeden prevod licence. u steinbergu je to zas tak, ze licence se nevztahuje na cd se software nebo krabici, ale na dongle - tzn. ze je to jedinej fyzickej kus z original baleni, kterej ma nejakou cenu. no a hlavne jestli je produkt na nekoho registrovanej, tak ho ten dotycnej musi nejdriv odregistrovat a nekde nahlasit kdo bude novym vlastnikem!
-
Skus sa popitat toh kdo ti predaval ten cubase sx pretoze musis mat k nemu licencny kluc.
Dynaudio BM6A, Tapco S8, Avantone, JBL, Maudio mix IO, Motu 828 MK3 , UAD2, mic-Flea U-47, ART TCS, Art tube 8, Rode- K2, Korg karma, Gitarove aparaty, Basove aparaty, Rode K2, Motu 828mkIII, BBE, Lexikon, ART VOICE CHANEL, SM pro audio.