Cubase sx3 - Some Problem

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Cubase sx3 - Some Problem

Příspěvek od tsurfed » 19 zář 2008 13:56

Zdravím tak jsem si pořídil Cubase SX3 a nainstaloval... A jak to nastartuju a chci na tom neco delat napise mi tohle:

A serious problem has occurred: Please try to save your project under another name and restart Cubase SX 3. exe. If this problem persists please contact Steinberg Technical Support with a description of what you do to create this problem, and created file F:/Program files/Steinberg/Cubase SX3/Cubasesx3.LOG.

Click 'OK' to be informed about further occurences of serious, or 'Cancel' to supress these warnings in case of ascading warnings!

Poradíte? :(


PC- Pentium 4 3.8
Mix- Soundcraft EFX8
MPC 2000XL
Soundcard M- AUDIO Audiophile 192
Midi controller Korg K-61
Monitory: SAMSON Rubicon R5a Active

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 19 zář 2008 14:07

no, pasti sem ten LOG co ti to savlo a co ti to popisalo tam.. mozno tu budu ludia z toho mudrejsi...

tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Příspěvek od tsurfed » 19 zář 2008 14:16

nevim co ten LOG je ani jak co sem mam dat.. takze abych to upresnil.. kdyz zapnu Cubase a dam 'new project' a vyberu treba 'Stereo Mastering for Aduio CD' tak mi napise to co jsem psal vyse..

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 19 zář 2008 14:21

najdi soubor F:/Program files/Steinberg/Cubase SX3/Cubasesx3.LOG
pravym mysitkem na nem otevri menu, dej open with notepad a zkopiruj sem to co je uvnitr.

tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Příspěvek od tsurfed » 19 zář 2008 14:33

Cubasesx3.LOG - kdyz na ni kliknu pravym tl. mysi tak tam mam bud otevrit nebo otevrit jako.. ale open with notepad tam neni...:(
Naposledy upravil(a) tsurfed dne 19 zář 2008 14:37, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Cubase sx3 - Some Problem

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 zář 2008 14:34

tsurfed píše:Zdravím tak jsem si pořídil Cubase SX3 a nainstaloval... A jak to nastartuju a chci na tom neco delat napise mi tohle:

A serious problem has occurred: Please try to save your project under another name and restart Cubase SX 3. exe. If this problem persists please contact Steinberg Technical Support with a description of what you do to create this problem, and created file F:/Program files/Steinberg/Cubase SX3/Cubasesx3.LOG.

Click 'OK' to be informed about further occurences of serious, or 'Cancel' to supress these warnings in case of ascading warnings!

Poradíte? :(


PC- Pentium 4 3.8
Mix- Soundcraft EFX8
MPC 2000XL
Soundcard M- AUDIO Audiophile 192
Midi controller Korg K-61
Monitory: SAMSON Rubicon R5a Active
obcas se mi to stane, bejva to pluginem, u me.

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 19 zář 2008 14:35

Po hlaske v tom okne si zadal OK alebo Cancel?
MacBookPro 2.3 GHz Intel Core i5, M-Audio ProFire, MainStage 3, Nord Electro 5 74, Novation Mininova

tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Příspěvek od tsurfed » 19 zář 2008 14:39

Zkousel jsem zadat Cancel i OK ale pokazdé se mi sbela monitor a sekne si mi Cubase..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 zář 2008 14:45

mne tohe delal obceas stim LOG Cubase 4, ale bylo to tim ze sem mel steinberg syncrosoft USB klic v nejakym spatnym USB portu a ten to schazoval... po prehoeni na jiny USB port je vse OK...

nevim jestli Cubase 3 ma USB klaic, ale myslim ze jo.. tak ho zkus pripojit na jiny usb port...

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 19 zář 2008 14:45

Tak nerozumiem, preco ti nevyrobi ten subor - log.
MacBookPro 2.3 GHz Intel Core i5, M-Audio ProFire, MainStage 3, Nord Electro 5 74, Novation Mininova

tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Příspěvek od tsurfed » 19 zář 2008 14:59

ekeaze: vysvetlis mi kde to mam nastavit? Driv jsem pouzival Acid 6 a ten Cubase mam necely 3 dny z drhe ruky a moc to neovladam. Manual je a je v anglictine a jeste jsem se k tomu nedostal.,)

grobother
Příspěvky: 12
Registrován: 25 led 2008 14:16

Příspěvek od grobother » 19 zář 2008 15:06

tsurfed: tak ten log jen otevri a sem zkopiruj ten text.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 zář 2008 15:14

no predpokladam ze mas legal verzy kdyz sis ji poridil.... a k kazdymu cubase je USB klic aby to slo zpustit... no a ten pichnes do jinyho USB portu nez si ho mel tet.. tim se to vyresilo tedy u me...
pokovad je to crackla verze tek je nejspis problem stim crackem a nespis to bude chtit jiou funkcni verzy nebo to cely zkusit odinstalovat a znvovu nainstalovat ale crack de uz mimo mne...

tsurfed
Příspěvky: 24
Registrován: 09 zář 2008 00:41

Příspěvek od tsurfed » 19 zář 2008 15:23

Mam originalni versi akorad z druhe ruky za skoro polovinu ceny,) dostal jsem to s krabici i s manualem v anglictine. ale zadnej USB klíč jsem k tomu nedostal...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 zář 2008 15:32

ak faakt nevim ale myslim ze k Cubase sx 3 byl taky USB klic...

Odpovědět