pytkin : neviem ci ja niekedy pojdem do S6000, ale fakt ze sa mi ten HW hrozne paci, aj tie moznosti co to ma ako to opisuje EW.. je to velmi prijemna masinka, taka na mazlenie
zdar, takže ak som to dobre pochopil tak ventilátor na sampleri možem odpojit, ale mal by som odpojit aj HD mám A-3000 a tiež mi ten hluk ide dost na nervi..
No ja mám tiež A3000. V mojom kuse určite hučí hlavne disk, zložka hluku z ventilátora nie je taká, žeby sa mi ho oplatilo odpájať. Riešenie by bolo v použití SCSI ZIP, alebo JAZ mechaniky, ideálne čítačka kariet -). V Yahoo grupe o Ax000 rade vraj niekto má vyskúšanú IDE čítačku CF kariet + SCSI>IDE prevodnik. Tak tú čítačku by som aj mal, už len ten porevodník...
...nespravíme vlastný thread ?
v mojom prípade je určite hlučnejší ventilátor, no ked ho budem odpájat tak vyhodím už asi aj ten HD..
možme spravit thread, v podstate ja mám okolo a3000 asi všetko poriešené , ale jeden nikdy nevie..
btw: tu je thread A4000 - ./ostatni-hardware/yamaha-a4000-t76-45.html ale je pravda že 3000ka je trochu iná/pribrzdenejšia, tak spektrum tém by možno bolo odlišné..