EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 13 říj 2006 00:11

jo presne tak jak psal PV, akorat je to nejlip interne naroutoivat na druhou vrstvu tusim na 24-32 ktery pokud nemas rozsirujici kartu stejne nepouzivas. Rek bych ti presne jak s tim, ale ten pult se uz nevyrabi takze ho nemam kde vyzkouset (uz ho nemam k dispozici). Vim ze se to delalo nekde pres routing v routing menu ... ale uz fakt nevim. Ale jde to a rada lidi to tak pouziva leta.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 říj 2006 07:53

Šáfa mě přivedl k tomu, abych se v tom mixu znovu povrtal a jak se říká: Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě :lol:

Venti: pokud ten mix máš v základu, tak asi nejjednodušší cesta je následující:
- vrstvy 1-16 a 17-32 jsou identické (pokud tedy nemáš rozšiřující kartu), takže když ti hrají kanály 1, 2, 3, tak to stejně tak tluče v 17, 18, 19 atd.

- vrstvu 1-16 tedy dej jako master na výstup do PA a 17-32 posílej do AUXu - relativní výhodu to má tu, že EQ, HPF i Compressor/Gate můžeš udělat extra pro každou lajnu, co půjde do AUXu. Otázkou zůstává, zda je to to pravé, protože osobně si nedokážu představit tohle řešit - chtělo by to trochu víc času a trpělivosti, což na některých typech akcí z jistých důvodů nejde :wink:

Nicméně abychom udělali úplnou tečku, jdou oba tyto způsoby kombinovat, což už je zajímavější.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 13 říj 2006 10:37

safa, Pavle.. dakujem vam obom :). Mame dokonca 3 sposoby ako to pouzit... vyskusam vsetky 3 a potom zreferujem ktory je najpraktickejsi :)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 14 říj 2006 23:17

... neni zac, DDX forever ! ;-D (taky me sere ze uz se nedela ;-( )
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 15 říj 2006 09:02

este ma napadla moznost nromalne to posielat do auxov, pozor ale iba 1-4, potom na fader layer 17-32 dat v menu routing MMR (to je master zbernica kanal 1-4 aux 1-4, kanal 5-6 je tusim master lr, kanal 7-8 je solo bus), a potom to z tychto faderov napatchovat do bus 1-4, a tie postat cez DA vystupy von...a mas to ako vravel safa zo vsetkym...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Fenderman
Příspěvky: 12
Registrován: 13 lis 2007 17:27

Re: EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Příspěvek od Fenderman » 11 kvě 2011 15:34

Jinak na Yamaha 01V to slo bez routovani :) pokud je to tedy dobre okopcene melo by to jit taky :)
Byla to kombinace tlacitek jdoucich po sobe :) myslim ze kliknout na AUX treba 1 a pak na MASTER a dal se EQ a uz tam bylo nastaveni EQ pro AUX 1 Master :) ale u Behringera jsem to nemel moznost vyzkouset :) U te Yamahy jsem to napsane taky nikde nevidel, jen pouhym zkousenim jsem na to prisel :)
Martin

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Příspěvek od komasix » 11 kvě 2011 15:38

Fender: koukni na datum přízpěvku před tebou :) ale jako odkaz příštím generacím OK.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Příspěvek od Venti » 11 kvě 2011 23:24

Fender

Nie neslo to ziadnym takymto sposobom.
V 01 je to: kliknes Master, kliknes na sablu 1 - 8 a potom co potrebujes na ten AUX dat .. eq, dynamics atd... Ale tiez mi to trvalo kym som na to prisiel, zufaly som bol :).. to ovladanie 01tky vie byt tiez pekne zakerne :)

Odpovědět