EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Příspěvek od Venti »

Caute.
Neviete niekto ci, a ked ano kde a ako sa da zapnut EQ na AUX v Begringer DDX3216 ?
Dakujem
Lubo

Cyril
Příspěvky: 5715
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Re: EQ na AUX pri Behringer DDX3216

Příspěvek od Cyril »

Sorry nevim ale tohle je skvelej shluk slov :)
Venti píše:ci, a ked ano kde a ako sa da

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

Cyril.. ze ked to ide.. tak kde to nastavim a ako :)

Cyril
Příspěvky: 5715
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Venti: ja rozumel ,)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

... k tematu ... neda. Nicmene da se AUXy elegantne prohnat skrz savli ... cimz na nich ziskas nejen EQ a HPF ale i dynamiku.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

Safa, super.. a este nejake malinke vysvetlenie ako to myslis ?

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1277
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch »

No, že si ten AUX píchneš káblem do lajny na mixu a tu můžeš poslat dalším AUXem ven. Nepustíš ji samozřejmě do masteru.
To je asi fakt jediná šance, jak ten EQ pro AUX získat

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

Pavel, aha, uz rozumiem.. dakujem
Svine, ale mohli uz takyto detail tam dat. ked uz vacsinu yamahy okopcili toto mohli tiez.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1277
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Hele, mě teď po chvíli hrabání se v tom mixu napadla taková věc.
Zkusím a napíšu. Pár minut. Ono to možná půjde i bez káblu 8)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

:) Dik.. cakam :)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1277
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Funguje to :lol:
Je to trochu složitější, tak doufám, že na nic nezapomenu:
1) použiješ 1 FX, kde nastavíš Graphic EQ a do toho posílej signál místo do AUXu - já použil FX4
2) k tomu daný FX Return naroutuj na BUS - dal jsem 15-16
3) v I/O v záložce MULTI nastav BUS na jeden MULTI OUT - dal jsem BUS16 do MULTI4

A světe div se :shock:

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

WOW... sikulka :)).. dakujem..

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1277
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Jenom si teď uvědomuju, že takhle použiješ opravdu jen ten EQ, bez dynamiky, ale třeba to bude stačit :wink:

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

Pavle, kvoli odposluchom som to chcel... myslim ze to bez compu prezijem :)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1277
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Taky myslím :lol:

Odpovědět