ivo: jeden bambusovy kusok mam, cece ale praskol... hra sa na to, hmm otravne, ten naustok sa chova inak a aj ten pocet dierok a prstoklad... musim sa viac snazit a to ide potom na ukor tvorivosti. vies o nejakom rozumnom sposobe ako si kvalitnu bambusku zaopatrit?
kexik píše:ivo: jeden bambusovy kusok mam, cece ale praskol... hra sa na to, hmm otravne, ten naustok sa chova inak a aj ten pocet dierok a prstoklad... musim sa viac snazit a to ide potom na ukor tvorivosti. vies o nejakom rozumnom sposobe ako si kvalitnu bambusku zaopatrit?
Bambusových fléten tady mám asi 50 Těchle výše zmíněných profesionálních super kvalitních jsem měl taky hromádku, ale už jsem je (kromě své) všechny prodal ...
Jinak prostoklad je obecně podstatně jednodušší než u evropské kovové flétny ...
pytkin : bude to urcite kvalita, len skoda ze s tym produktom povodnym to nebude mat nic spolocne len to meno KX.. v tejto suvislosti som to myslel ze to bude inde.. kurva co by som dal ja zato aby zobrali stary gear, zo vsetkym ako to malo a len do toho hodili usb ked ho tam uz chcu mat... nechapem tomu..
spravit nieco ako obnovenie vyrobi s malickymi upravami pre dnesny trend a kompatibilitu..
skoda ze takto rozmyslaju len ufoni na marse tym to bude... toho sa nedockame..
Jindy2 píše:já toužim akorát po yamaha hs80 nebo hs50, nějakém tom yamaha midi master keyboardu (třeba ten kx88 - ikdyž jestli je fakt bez aftertouch tak asi nee), oktava mk319 + možná reflection filter...na dalších pár let by mi to úplně stačilo, kašlu na Hw synthy...jsem skromný...
ou, to sis nevybral zrovna supr monitory
a misto refelection filtru si muzes svepomoci (v prekladu DIY) za stejny penize vyresit akustiku malyho pokoje jako (skoro) celku
Mam uz vychytany "vintage" zvuky s Clavii, i orchestralni + pady a tak s Alesisem. Takze momentalne pokoukavam po necem, co vyluzuje hezky tucny lead, coz zatim honim z Hypersonicu .. jinak ta touha po novem zvuku je u mne az sebeznicujici (a pro penezenku taky).Momentalne stavim, tak si budu muset dat na peknou dobu pauzu ). Peknej thread,jenco je pravda. K sebereflexi ...
Já sem si říkal, ten styl hry na tabla je mi nějaký povědomý, to musí být Zakir Hussain (to všechno ještě než sem si přečetl titulek). Na tom videu je ale hooodně mladý takže sem ho málem nepoznal. Jeho hra na tabla je tak strašně charakteristická. Jo staré dobré Shakti.
Já sem si říkal, ten styl hry na tabla je mi nějaký povědomý, to musí být Zakir Hussain (to všechno ještě než sem si přečetl titulek). Na tom videu je ale hooodně mladý takže sem ho málem nepoznal. Jeho hra na tabla je tak strašně charakteristická. Jo staré dobré Shakti.
no ja mam dasli pruser, som sa namotal na KORG R3 velmi prijemna masinka a od momentu kedy som si ju testol tak "blatova" klaviatura vlastne nehra ziadnu rolu, pretoze s tym zvukom je to nepodstatny detail.. ma to krasny filter, vyborny zvuk a KORG by sa do vybavy zisiel ako som tu niekde cital