GEAR FETiS
GEAR FETiS
nakolko ste hardwarovi a softwarovi fetisita? co fakt ze musite mat aby ste boli happy? comu neviete odolat atd. a co je impoulzom toho ze TU VEC musite proste mat? urcite to poznate vseci 

Pro mě je absolutně jediná motivace ZVUK (v rámci mých potřeb a vkusu). Pokud něco zní jednoznačně lépe než to co mám (mikrofon, preamp, EQ, kompresor, převodníky atd.) musím to mít
Tomu ale vždy předchází hodně podrobné a dlouhobé zkoušení.
Jak to vypadá nebo jaká je to značka, je mi úplně jedno ...
Gear nehromadím, jen upgraduju
Když se objeví něco co zní ještě lépe, vždycky mě to hodně potěší
Doma pak vždy tvrdím, že to byla jen výměna ... plus pár drobných

Tomu ale vždy předchází hodně podrobné a dlouhobé zkoušení.
Jak to vypadá nebo jaká je to značka, je mi úplně jedno ...
Gear nehromadím, jen upgraduju

Když se objeví něco co zní ještě lépe, vždycky mě to hodně potěší

Doma pak vždy tvrdím, že to byla jen výměna ... plus pár drobných

z 002 na to co mas za par drobnych;-))) iny saman;-)))
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu
ja mam tazky fetis z noviniek momentalnych.. technologicky rozvoj a podobne.. niekedy mam pocit ze zijeme kratko aby sme vsetko DOZILI
tie skvele veci..
pre mna je nebezpecne sa chytit hoc akej novinky, lebo sa rychlo namlsam.. nastastie 90% ochabne ale tych 10% je smrtelnych pre mna.. najnovsie je to novy V-Synth GT a Fantom G6( z toho som namlsany nastastie len z obrazkov, co nastane ked ho uvidim na zivo nechcem vediet )... krasny zvuk a este krajsie to vyzera.. proste si nepomozem...
a najhorsie je na tom to, ze po objaveni takehoto niecoho proste priorita cislo jedna je to rychlo dostat home... to je na nervy si myslim
potom hrabem kazdu korunu aby som sa dostal k stadiu ze si to kupim...
potom su to u mna legendarne znacky ale nastastie su priliz drahe, tak sa len tesim ze existuju..

pre mna je nebezpecne sa chytit hoc akej novinky, lebo sa rychlo namlsam.. nastastie 90% ochabne ale tych 10% je smrtelnych pre mna.. najnovsie je to novy V-Synth GT a Fantom G6( z toho som namlsany nastastie len z obrazkov, co nastane ked ho uvidim na zivo nechcem vediet )... krasny zvuk a este krajsie to vyzera.. proste si nepomozem...
a najhorsie je na tom to, ze po objaveni takehoto niecoho proste priorita cislo jedna je to rychlo dostat home... to je na nervy si myslim

potom su to u mna legendarne znacky ale nastastie su priliz drahe, tak sa len tesim ze existuju..
Ja jsem mel k dispozici nejake penizky, takze jsem nakoupil vse co jsem potreboval a momentalne po nicem netouzim.
Obcas me vezme nejaky novy high-endovy produkt, o kterem vim, ze ma lepsi zvuk, nez to co mam, ale dokazu se ovladnout a nekoupit ho.
Za prve jsou to veci za desitky tisic korun a za druhe do meho domaciho nekomercniho studijka momentalne ponekud zbytecne.
Uvidim, kde budu treba za rok. Mozna ze to prehodnotim a zacnu upgradovat zase o level vyse. Jenze to by byla investice v radu 200 000Kc
Obcas me vezme nejaky novy high-endovy produkt, o kterem vim, ze ma lepsi zvuk, nez to co mam, ale dokazu se ovladnout a nekoupit ho.
Za prve jsou to veci za desitky tisic korun a za druhe do meho domaciho nekomercniho studijka momentalne ponekud zbytecne.
Uvidim, kde budu treba za rok. Mozna ze to prehodnotim a zacnu upgradovat zase o level vyse. Jenze to by byla investice v radu 200 000Kc

Pořid si nějakou bambusovou, ta nabízí nesrovnatelně více vyjadřovacích možností a her s tóny než kovovákexik píše:ziadny fetis... chcem poriadnu flautu (tu toho roku nastopercent kupim)

A pak můžeš hrát třeba takto

http://www.youtube.com/watch?v=R5w7ToxsrUw
Naposledy upravil(a) Ivo dne 22 úno 2008 21:56, celkem upraveno 1 x.