HD PCIe a SSL XLogic

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Alex123
Příspěvky: 174
Registrován: 15 led 2006 12:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Alex123 » 28 čer 2009 13:52

:shock: asi bych ten kabelproměřil ale chce to najít zapojení :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 28 čer 2009 14:35

pikey : myslim ze kable by snad mali byt v poriadku .. s MADI nemoze byt problem .. a ten kabel medzi DELTA LINKOM a PT HD kartou by snad mal byt OK ..

120BMP : kabel medzi PT HD a Delta linkom , bol dodany k delta linku ? alebo pouzivas daky od digidesignu ? alebo uplne daky samostatne kupeny ?

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od PiKey » 28 čer 2009 14:41

nie som ziadny technicky odbornik!!
... len hovorim co som zazil nedavno na vlastnej kozi, ani ma nenapadlo ze na vine su kable :shock:
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
http://www.fairytale.sk | http://www.peterkravec.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 28 čer 2009 15:19

pikey : samozrejme mozne je vsetko :)

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 28 čer 2009 16:55

Pytkin píše:no madi ma 64kanalov .. mas dobre nastaveny aj ten Delta LInk z protoolsu ?? v tom PDF je niekolko modov .. ak pominieme ze ten Delta Link je pokazeny , tak su to vcelku jednoduche zariadenia , ktore by mali relativne v pohode komunikovat ..
Alpha link je nastaveni tak aby ako prve boli analogove kanaly. Na DA metroch sa mi neobjavi na ziadnom z kanalov ziaden signal.
PiKey píše:asi trochu mimo...
ale od zaciatku mam pocit ze je to kabel, kedze som nedavno podstupil podobnu torturu s podobnym zariadenim
na karte bolo zapojenie tascam, na prevodniku nejaky nestandardny bazmeg... vyriesilo sa to nejakym specialnym prerobenim multipin kabla na crossover...
Ja si tak tajne myslim, ze to asi bude hardwareova chyba. Bud ten MADI kabel alebo ten DeltaLink bridge. Chystam sa vecer do studia to otestovat.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 28 čer 2009 18:58

Pytkin píše:120BMP : kabel medzi PT HD a Delta linkom , bol dodany k delta linku ? alebo pouzivas daky od digidesignu ? alebo uplne daky samostatne kupeny ?
Pouzivam kable od SSL. Dodane s Delta Link.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Odpovědět