HD PCIe a SSL XLogic
Re: HD PCIe a SSL XLogic
pikey : myslim ze kable by snad mali byt v poriadku .. s MADI nemoze byt problem .. a ten kabel medzi DELTA LINKOM a PT HD kartou by snad mal byt OK ..
120BMP : kabel medzi PT HD a Delta linkom , bol dodany k delta linku ? alebo pouzivas daky od digidesignu ? alebo uplne daky samostatne kupeny ?
120BMP : kabel medzi PT HD a Delta linkom , bol dodany k delta linku ? alebo pouzivas daky od digidesignu ? alebo uplne daky samostatne kupeny ?
nie som ziadny technicky odbornik!!
... len hovorim co som zazil nedavno na vlastnej kozi, ani ma nenapadlo ze na vine su kable
... len hovorim co som zazil nedavno na vlastnej kozi, ani ma nenapadlo ze na vine su kable
pikey : samozrejme mozne je vsetko 
Alpha link je nastaveni tak aby ako prve boli analogove kanaly. Na DA metroch sa mi neobjavi na ziadnom z kanalov ziaden signal.Pytkin píše:no madi ma 64kanalov .. mas dobre nastaveny aj ten Delta LInk z protoolsu ?? v tom PDF je niekolko modov .. ak pominieme ze ten Delta Link je pokazeny , tak su to vcelku jednoduche zariadenia , ktore by mali relativne v pohode komunikovat ..
Ja si tak tajne myslim, ze to asi bude hardwareova chyba. Bud ten MADI kabel alebo ten DeltaLink bridge. Chystam sa vecer do studia to otestovat.PiKey píše:asi trochu mimo...
ale od zaciatku mam pocit ze je to kabel, kedze som nedavno podstupil podobnu torturu s podobnym zariadenim
na karte bolo zapojenie tascam, na prevodniku nejaky nestandardny bazmeg... vyriesilo sa to nejakym specialnym prerobenim multipin kabla na crossover...
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Pouzivam kable od SSL. Dodane s Delta Link.Pytkin píše:120BMP : kabel medzi PT HD a Delta linkom , bol dodany k delta linku ? alebo pouzivas daky od digidesignu ? alebo uplne daky samostatne kupeny ?
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo