HD PCIe a SSL XLogic
HD PCIe a SSL XLogic
Mame ve studiu Pro Tools HD 2 a to PCIe a jako prevodniky SSL Alpha Link MADI AX. Pro fungovani s HD samozrejme Delta Link MADI HD ktery konecne predevcirem dorazil. Bohuzel tento set up nejsem schopnej do dnesniho dne rozchodit. Boris (Carloff) je mimo republiku a ja si s tim nevim rady. Vsechno mam zapojene jak ma byt ale nemuzu dostat signal do DAW ani z nej ven. Ma tady nekdo zkusenosti s timto set upem a nebo vite o nekom kdo by to dokazal rozchodit? Mame tady spoustu prace a ja nejsem schopnej momentalne udelat nic. Kontaktoval jsem i podporu SSL, dali mi nekolik rad ale zatim se nic nezmenilo.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Re: HD PCIe a SSL XLogic
skor by si mal kontaktovat dodavatela protoolsu ne ? na HD2 ma MADI ? a cez MADI je to spojene s Alpha linkom ?
Alpha link je v principe hlupy prevodnik ne ? tam by ziaden problem nemal byt .. jedina vec , ze je tam mozno daky ruting .. Nejaka aplikacia na mangovanie toho funguje ?
Alpha link je v principe hlupy prevodnik ne ? tam by ziaden problem nemal byt .. jedina vec , ze je tam mozno daky ruting .. Nejaka aplikacia na mangovanie toho funguje ?
managovanie ..
nedavno jem to někde četl je to softík co posílá vstupy a výstupy mám
dojem že je to na stránkách SSl
http://www.solid-state-logic.com/docs/X ... ADI_HD.pdf
myslím že podle návodu by se to mělo rozběhnout
asi to komunikuje přes USB s tím softíkem 
myslím že podle návodu by se to mělo rozběhnout
120BM : pozeral som si tie krabice na SSL WEBe .. co presne ti tan nejde ? nemas signal ani na analogu , ani na ADATE ?
Mne sa nedostava signal z ADDA do DAW a naopak. Bud je spatny MADI kabel alebo nejaky routing.
120BPM : V alpha linku je urcite dake rutovanie ne ? tam je vsetko nakonfigurovane ?
Pytkin: Som si myslel aj ja. 
120BPM : Co si si myslel ?
vsetko je nakonfigurovane ?
Pytkin: Ano. To som samozrejme urobil. Pouzival som pred tim tieto prevodniky s profire lightbridge takze ich tiez bolo potreba nastavit na ADAT tak ako teraz na MADI. Ale nefunguje to.
no madi ma 64kanalov .. mas dobre nastaveny aj ten Delta LInk z protoolsu ?? v tom PDF je niekolko modov .. ak pominieme ze ten Delta Link je pokazeny , tak su to vcelku jednoduche zariadenia , ktore by mali relativne v pohode komunikovat ..
asi trochu mimo...
ale od zaciatku mam pocit ze je to kabel, kedze som nedavno podstupil podobnu torturu s podobnym zariadenim
na karte bolo zapojenie tascam, na prevodniku nejaky nestandardny bazmeg... vyriesilo sa to nejakym specialnym prerobenim multipin kabla na crossover...
ale od zaciatku mam pocit ze je to kabel, kedze som nedavno podstupil podobnu torturu s podobnym zariadenim
na karte bolo zapojenie tascam, na prevodniku nejaky nestandardny bazmeg... vyriesilo sa to nejakym specialnym prerobenim multipin kabla na crossover...