HD PCIe a SSL XLogic

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 26 čer 2009 10:28

Mame ve studiu Pro Tools HD 2 a to PCIe a jako prevodniky SSL Alpha Link MADI AX. Pro fungovani s HD samozrejme Delta Link MADI HD ktery konecne predevcirem dorazil. Bohuzel tento set up nejsem schopnej do dnesniho dne rozchodit. Boris (Carloff) je mimo republiku a ja si s tim nevim rady. Vsechno mam zapojene jak ma byt ale nemuzu dostat signal do DAW ani z nej ven. Ma tady nekdo zkusenosti s timto set upem a nebo vite o nekom kdo by to dokazal rozchodit? Mame tady spoustu prace a ja nejsem schopnej momentalne udelat nic. Kontaktoval jsem i podporu SSL, dali mi nekolik rad ale zatim se nic nezmenilo.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 26 čer 2009 11:22

skor by si mal kontaktovat dodavatela protoolsu ne ? na HD2 ma MADI ? a cez MADI je to spojene s Alpha linkom ?

Alpha link je v principe hlupy prevodnik ne ? tam by ziaden problem nemal byt .. jedina vec , ze je tam mozno daky ruting .. Nejaka aplikacia na mangovanie toho funguje ?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 26 čer 2009 23:01

Mangovanie?! :shock:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 27 čer 2009 00:14

managovanie ..

Alex123
Příspěvky: 174
Registrován: 15 led 2006 12:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Alex123 » 27 čer 2009 00:27

nedavno jem to někde četl je to softík co posílá vstupy a výstupy mám 8) dojem že je to na stránkách SSl

Alex123
Příspěvky: 174
Registrován: 15 led 2006 12:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Alex123 » 27 čer 2009 00:31


Alex123
Příspěvky: 174
Registrován: 15 led 2006 12:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Alex123 » 27 čer 2009 00:43

http://www.solid-state-logic.com/docs/X ... ADI_HD.pdf

myslím že podle návodu by se to mělo rozběhnout :shock: asi to komunikuje přes USB s tím softíkem :shock:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 27 čer 2009 13:43

120BM : pozeral som si tie krabice na SSL WEBe .. co presne ti tan nejde ? nemas signal ani na analogu , ani na ADATE ?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 27 čer 2009 14:41

Mne sa nedostava signal z ADDA do DAW a naopak. Bud je spatny MADI kabel alebo nejaky routing.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 27 čer 2009 17:50

120BPM : V alpha linku je urcite dake rutovanie ne ? tam je vsetko nakonfigurovane ?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 28 čer 2009 02:02

Pytkin: Som si myslel aj ja. :wink:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 28 čer 2009 11:34

120BPM : Co si si myslel ? :) vsetko je nakonfigurovane ?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od 120BPM » 28 čer 2009 11:42

Pytkin: Ano. To som samozrejme urobil. Pouzival som pred tim tieto prevodniky s profire lightbridge takze ich tiez bolo potreba nastavit na ADAT tak ako teraz na MADI. Ale nefunguje to.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od Pytkin » 28 čer 2009 11:49

no madi ma 64kanalov .. mas dobre nastaveny aj ten Delta LInk z protoolsu ?? v tom PDF je niekolko modov .. ak pominieme ze ten Delta Link je pokazeny , tak su to vcelku jednoduche zariadenia , ktore by mali relativne v pohode komunikovat ..

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Re: HD PCIe a SSL XLogic

Příspěvek od PiKey » 28 čer 2009 13:06

asi trochu mimo...
ale od zaciatku mam pocit ze je to kabel, kedze som nedavno podstupil podobnu torturu s podobnym zariadenim
na karte bolo zapojenie tascam, na prevodniku nejaky nestandardny bazmeg... vyriesilo sa to nejakym specialnym prerobenim multipin kabla na crossover...
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
http://www.fairytale.sk | http://www.peterkravec.com

Odpovědět