jojo promin chtel sem to jenom dat do uvozovek! me se tyhle rolandy strasne libej ale nesmel by to byt ten zakladni model a pak uz je to zas moc penez
na comp co mam na muziku mi zadny gamesy nesmej a VSTcka si prisne hlidam, ja celkem preferuju jednoduchy reseni s par efektama ktery proste fungujou a po kterych sahnu, nepotrebuju mit hafo pluginu a po vecerech mezi nima listovat, kdyz potrebuju delay vim kam sahnout a za chvili je tam, jojo chce to sebekazen, to je u toho rolanda lepsi, tam clovek ma treba 4 efektovky a musi si s tim nejak vystacit a ono to jde, verim tomu, nic proti, jenom uz sem si asi moc zvyk na to ze skocim z cubase do wejvlabu, neco poupravim a vratim, nebo naleju do sampleru, no je to rychlovka, v compu je to proste pohodlnejsi a na dvou 20" LCDckach je to neco jinyho nez na jedny 17"ce no, jinak mys a klavesnice je stejna to je fakt

no comp bych stejne neprodal pac by mi chybel midi sekvencer, jedine bych se moh zbavit kontroleru a to je zrovna z toho co mam to nejlevnejsi, no proste pro me uz tahle cesta ted uz neni, ovsem Stork ma par HW syntaku a mikrofon a to vsechno ma pichly po midi do obyc PC a po lajne do rolanda HDR a je vysmatej a vsechno mu proste slape jak hodinky, to se mi proste libi, no libilo by se mi to taky ale .... uz to neresim