HELP! Potrebuju poradit s patchbayem Neutrik NYS-SPP-L1

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Magion

Re: HELP! Potrebuju poradit s patchbayem Neutrik NYS-SPP-L1

Příspěvek od Magion »

jde hlavně o dílenský zpracování a jestli ti Neutrik připadá horší, tak to stojí za zvážení.
Některý horší jacky - a taky jackový zásuvky jsou děs běs a zasouvají se dost kostrbatě. Toho bych se na patchbay chtěl vyvarovat...
Jo už se těším, jak si to bude všechno propojovat :D
Pořídíl jsem do studia novej mix Allen Heath ZEDR16 konečně začínám smysluplně míchat software s hardwarem. Ten mix je boží záležitost. Motu jde z domu.Je to parádička. Jen 4auxy mi zase nestačí a tak si to chci v patchbay různě routovat. Konečně budu využiju Shermana naplno (triggering, fm atd...)
--- kurnik tak jsem po x letech vyhrabal zapomenuté heslo od ezony a znovu se připojil, koukám, že je tu stále skoro ta samá banda :) ---

pharao

Příspěvek od pharao »

da se modul v tomto patchbayi pouzit jako cisty 2xmono?

peteness

Příspěvek od peteness »

magion: je to normalni patchbay, funguje bez problemu. Mam taky jeden, od Thomanna jako bonus. Vsecko je v poho, akorat do jedny diry nezajizdi jack uplne nadoraz a trci asi 3mm, ale kontakt tam je v poradku......kdyz to srovnam druhym s patchbay od DBX, tak lepsi citovy vztah mam k Neutriku protoze ma vetsi odstup mezi horni a spodni radou, tudiz pri dratovani se min kurvovalo...... :) .......ale je pravda, ze zasouvani jacku je trosililinku kostrbate. Nepatrne. Kdyz bych pouzil analogii s zenskym pohlavnim organem, tak bych rekl ze DBX lip maze.

Odpovědět