HW SAMPLER na bici

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 26 črc 2006 11:59

Halo halo.... da se tedy do akai S5000/6000 namontovat Hard disc?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 26 črc 2006 12:09

ekeaze: no aby ne 8)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 26 črc 2006 12:12

a nevis jestli IDE nebo SCSI?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 26 črc 2006 13:44

myslim ze SCSI ale koukni k akaium na stranky je tam i manual nebo ti to do zitra zjistim od kamose co ho ma

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 26 črc 2006 14:01

takze potvrzeno, pere se tam scsi hdr
http://www.supersonica.com/public/Produ ... PRD-en.htm

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 26 črc 2006 16:21

Neural_I: diky moc....

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 črc 2006 21:54

Ja mam v mem AKAI S6000 scsi 80 GB. vse funguje naprosto perfektne. ten disk uz tam mam asi 5 let stale drzi.


Kdybys ale chtel, mam nevyuzitej prevodnik pro S5000 / S6000 kterej prevadi SCSI na IDE. Je to takova mensi karta ktera se propoji mezi HD a AKAIem a muzes pak pouzivat libovolnej IDE disc namontovanej do AKAIe. Pouzial jsem ho v S5000, v dobe kdy jsem jeste nemel S6000.

.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 26 črc 2006 22:31

ECSON : Dik moc , kdyz by se mi hodil tak se ozvu... snad ho koupim uz i s diskem.

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 26 črc 2006 23:27

A co takove masinky jako MPC 1000, 2000, 2500, a dalsi.
MPC2500 uz je slusna ( 10 vystupu, 128MB)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 27 črc 2006 06:46

MPC2500 je slusnej stroj, MPC2000XL jsem mel.. a funkcne nic moc ma jenom obycejnej jeden LP filtr nic vic...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 15 říj 2006 10:05

Ahoj... Chtel bych se zeptat...
Kdyz budu mit prirazeno nekolik ruznych bicich samplu v jednom programu k ruznym mnotam , tak jestli je mozne ke kazdemu samplu v tom programu priradit ruzny filter, pitch, Lfo a individual out... nebo jestli je to jen globalni pro celej program, tudiz stejne pro vsechny samply v tom programu... jedna se mi hlavne o AKAI Z8

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 16 říj 2006 00:16

Zdar! Potreboval bych poradit a jak koukam na tema tohoto fora jsem tu snad spravne, asi vsichni znate REbirth a tam se mi libi bubenik i cele ovladani kdy se naprogramovane bici linky daji hned tlacitkama snadno za chodu prepinat :)

Nuze jedu bici z Fruity loops a to je programovani priserne, zive se z toho jednoduse hrat skutecne moc neda i kdyz jsem videl tekno francouze i lokalni hvezdy hrat z fruitu pomoci klavesnice a prepinani paternu, neni to zkratka tak docela to co potrebuju (plus samozrejme komp je lepsi nechat jen samotne na nahravani takze se mi standalone hracka co prehrava samply rozhodne hodi :)

Takze bych potreboval sampler ktery by snadno umoznoval jako 808 a 909 v REbirthu jednoduse prepinat jednotlive samply/rytmy pouhym stisknutim spravneho tlacitka v case, synteticke kopaky me moc nezajimaji potrebuju to jako snadno ovladatelneho bubenika do ktereho nasypu samplovane breaky a pak uz jen jedu levou rukou meneni rytmu za chodu, pravou rukou hrani si se syntakem :)

Diky za pomoc nebo jakoukoliv radu vedouci k dopadeni pristroje ktery by tohle (levne) umoznoval :)

Uživatelský avatar
Munro
Příspěvky: 124
Registrován: 07 čer 2002 20:54

Příspěvek od Munro » 16 říj 2006 01:10

Co takhle ES-1.

http://www.klavesy.cz/KLA/KLA_product_C ... ory=740000

Sorry, jsem zarytej Korgofil :D

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 16 říj 2006 01:26

Pekne ovsem ma to spoustu funkci ktere nepotrebuju a na to je to moc drahe 11 kkc ee :)

A co takhle neco za 6-7 s dobrym zvukem a snadnou ovladatelnosti naslo by se? :)

Odpovědět