iPhone 4
Re: iPhone 4
kolega kameraman mi vcera hovoril , ze internet je plny videi z iphone 4 .. tie videa su aj zostrihane na iphone 4 .. ze ma pocit , ze zachvilu sa filmova produkcia presunie kompletne na iphone .. natoci sa , postriha sa a vypublishuje ..
ono tie fotky a videa mozu sice vyzerat na prvy pohlad super ale to su veci fotene a tocene tesnu blizkost v podstate idealnych svetelnych podmienach.. skuste s tym tocit/fotit vzdialenejsie veci, v exterie alebo interieri za normalneho osvetlenia, a hned bude ten rozdiel medzi kvalitnym fotakom/hd kamerou zasadne viditelny.. ja by som nerobil teraz z iphone4 modlu, proste v idealnych svetelnych podmienkach, profi nasvietena scena a fotenie z tesnej blizkosti nema velke poziadavky na kvalitu fotaku...
inak ad OS4 - kupil som si noise.io pro a dost som nasraty lebo v iOS 4 nefunguje.. po spusteni spadne ..
inak ad OS4 - kupil som si noise.io pro a dost som nasraty lebo v iOS 4 nefunguje.. po spusteni spadne ..
downdgrade na 3.1.3...dendy píše:
mam iP 3G s iOS4 a obcas se to seka, dle mne to neni system pro 3G pac to nestiha zjevne
noise.io nejde ani mne, podla mna jedna z brutalne precenovanych aplikacii, na prvy pohlad
posobi cool, ale ma to fakt divny zvuk, aj nejaku divnu fm syntezu, podla mna tvorcovia
sa na tom nabalili, a kaslu na to. mne pri jednom update (nie OS, ale samotnej aplikacii)
zmizli performances, odvtedy seru na to. Podobne je na tom aj JR Hexatone tiez od Amidio,
komplikovany shit...
posobi cool, ale ma to fakt divny zvuk, aj nejaku divnu fm syntezu, podla mna tvorcovia
sa na tom nabalili, a kaslu na to. mne pri jednom update (nie OS, ale samotnej aplikacii)
zmizli performances, odvtedy seru na to. Podobne je na tom aj JR Hexatone tiez od Amidio,
komplikovany shit...
no ale to je problem noise.io .. tiez mi kopa hier nesla , ked som upgradol na iOS4 a uz idu vsetky ..dendy píše:inak ad OS4 - kupil som si noise.io pro a dost som nasraty lebo v iOS 4 nefunguje.. po spusteni spadne ..
hexagone je zvlastna ale v celku zabavna app. nezda sa mi zlozita len by to chcelo vacsi display alebo aspon moznost zoomovat - triafat tie malicke celly je niekedy nanervy 
na os3 uz downgradovat nejdem, foldre na apps a prepinanie cez ten "task manager" by mi chybalo...
uz ab bolo nanostudio
na os3 uz downgradovat nejdem, foldre na apps a prepinanie cez ten "task manager" by mi chybalo...
uz ab bolo nanostudio
TAK ! neviem co sa seru tolko s tym nanostudiom ..
inak vcera som len tak skusal spustit viackrat po sebe noise.io pro, obcas sa spustil, asi na 20ty pokus...dendy píše:inak ad OS4 - kupil som si noise.io pro a dost som nasraty lebo v iOS 4 nefunguje.. po spusteni spadne ..
ked sa to podari potom uz fachci
co sa tyka nanostudia, nemal by vyjst uz zajtra?
kiezby vyslo.. zatial nic
z kadial mas ten datum ? ja na to cakam uz ako na spasenie.. a zatial sa bavkam s tymto :
Ciao, IP4 se mi už opravdu líbí, možná bych opustil skoro mrtvou Windows Mobile platformu a vrhnul se na toto... Mám ale dotaz: Timemanagement si vedu v outllooku, dostanu do IP nějak jednoduše tyhle data? thx.