Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Pytkin »

preco stale vsetci riesia len ikony ?

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

lebo su hrozne, beze zbytku...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nech su jake su .. vsetko ostatne je nadherne .. mne je uplne putna , jake su ikony ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To bychom potom mohli hodit do koše jakýkoliv design ... proč nevypadá MBP jako acer a iPhone proč není plechová kisna ? Celý Apple stojí na designu, takže když přijdou s novým designem, který vypadá hodně amatérsky, tak to docela překvapí. Jak by se ti líbilo BMW se super motorem a vlastnostmi s karoserií škody yetti ?

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

- prostě se to graficky nepovedlo, snad to předělají, je to místy až komické a hlavně uživatelsky nepohodlné, jinak funkčně mi to připadá OK a pořád je to iOS a ne "takový to víte co ... "
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ale ved prave ten design vyzera genialne .. este som nevidel ziadne zariadenie , ktore by malo take krasne deignove menu .. to ci su ikony take alebo onake je ina vec ..

ved to je nadhera .. totalna cistota ..

Obrázek

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To je ale tvuj nazor Pytkine a jak vidis, spousta lidi ho nesdili. Mne se jednoducha elegance libi, ale taky si myslim, ze tohle se nepovedlo. Btw zarazi me, jak se v upoutavkach honosej vymakanou typografii, kdyz prave tohle je oblast, za kterou bych nekoho vymachal v horky smule a peri...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : jasne .. je to samozrejme subjektivne .. pre mna je to o 100% k lepsiemu ako pred tym ..

akusobick

Příspěvek od akusobick »

Mám telefon za 500,-Kč kvuli výdrži, takže neznám do detailu zadný ze "Smart" OS. Pokud se však podívám zběžně na Android a iOS7, tak není co řešit! Sofistikovaný přístup k celé věci vč. designu je cítit jako 14 dní leklá ryba. Ve prospěch Apple samozřejmě.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To si (zcela objektivně ) nejsem jistý. Apple design je daný, u Androidu si mohu vytvořit v podstatě design jaký chci na tisíc způsobů... (nemluvě o x variantách ikon, když budu chtít, bude to vypadat přesně jako iPhone nebo Windows atd.). To se týká i mnoha aspektů fungování systému a jeho součástí ...

Obrázek

Obrázek

atd atd

a tady je porovnání iO6 vs iO7 (je vidět to ztenčení a znečitelnění těch bílých údajů nahoře - zejména na default iPad pozadí)

Obrázek

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Este by som rad podotkol, ze vyslovene niektore aplikacie su absolutne zbytocne na ploche. Namatkou menujem napriklad ikonku video, naco tam je ked staci ist do fotiek a tam mam fotky aj videa. Dalsia absolutne zbytocna ikonka, ktoru samozrejme mam v nejakom tempo foldri Others je Kontakty, naco je ked kliknem na telefon a mam tam znova to iste. Apple mapy samozrejme nepouzivam, takze dalsia zbytocnost. Nejake Stocks (nejake grafy pre maklerov, ci azda kurzovy listok?) je tiez absolutna zbytocnost pre majoritu populacie. iTunes a App store appky mi treba malokedy, kedze updatujem stale cez pocitac. GameCenter, dalsia somarina, vobec nepotrebujem sa spojit s nahodnymi hracmi ktori hraju hru ako ja, alebo publikovat svoje hi-score na web. Skor ma otravuje, ked to mam vypnute a stale sa to nuka spustit, napr. v PvZ. Dalsia absolutna zbytocnost su Hodiny, kedze mam datum stale hore tak nemam potrebu tam ist, budik si nastavim raz na pracovne dni a hotovo.

Takze suma sumarum, vacsina ikon su zbytocnosti! Ked chcem ist do extremu tak mozem menovat aj Passbook, a strasne ma serie, ze ten Kiosk/Newsstand nejde dat do foldra.

Este si vsimnite, ze ikonka Kompasu, ako aj Safari, je jedno a to iste, ti ludia maju asi fakt nasrate v hlave...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Hmm, ted jsem si vybral ikonu, přemístil ji na jinou obrazovku a pořád se všechno třese a at klikám kam chci a kolikrát chci, pořád se všechny ikony třesou. (teprve když jsem stáhnul shora kalendář, přestalo se to třást)

elektrabel

Příspěvek od elektrabel »

Ivo, ten font lze přepnout zpět na ten Bold. Nastavení>Obecné>Zpřístupnění>Tučný text. Dobré je si zapnout i Vyšší kontrast, je to hned pod tím.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To jsem ted udělal, změnilo se to, ale ta velikost písma u hodin, procent baterii je strašně malá. Já mám oči zatím dobré , ale je to menší než ty nejmenší kapky na pozadí, skoro to není vidět - nechápu proč (jsem na iPadu)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : ty stale porovnavas prvu stranku .. my hovorime o designe komplexne ..

demsky : no ale ved tie ikonky si si vsetky upratal .. tak preco ta serie ze tam su ? boli tam vzdy .. od ios1 ..

Odpovědět