Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Ivo »

To je samozřejmě asi tak, ale opravdu by mě zajímalo jak by si kritikové představovali iPhone6 aby to bylo opravdu "revoluční" :wink: To by musel být už spíš uPhone :)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Tim Cook: Apple vyvíjí věci, o kterých ještě ani netušíte
http://www.zive.cz/clanky/tim-cook-appl ... fault.aspx

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Myslím že celkem realistický příspěvek v diskusi pod článkem:

Apple Watch by třeba byly podobné i se Stevem ale on by nám to dokázal mnohem lépe prodat a byl by větší WOW efekt .
U iPhone 6 jsem evoluci očekával, děláte z Jobse boha ale ne každý jeho model byl revoluční.. iPhone 3G, 3GS, 4S, 5 to byly čistě evoluční modely.. a o všech jmenovaných Jobs věděl. A stejně o prvních dvou jmenovaných tvrdil, že jsou nejlepší iPhony, co kdy udělali ( jak jinak že ?)
iPad 2 to samé, představil to pořád Jobs ale mělo to “jen” nový design, kamery, vyšší výkon a perličku Smart Cover. Nic víc a nikdo si nestěžoval, že to nic extra nepřineslo. Produkty by byly podobné, jen by přinesl možná větší WOW pocit.

Stan

Příspěvek od Stan »

Dendy tak jsem vyzkousel Family Sharing. Funguje to v poho ale mel jsem trochu problemy nastavit konta (moje chyba), ale jakmile jsem nastavil spravny emaily tak se moje aplikace ukazaly na mobilu pritelkyne ke stazeni. Pres wifi to trvalo vecnost tak jsem jeji mobil pichnul na comp a pres iTunes to bylo hned. Synchronizovaly se mi i casopisy ale ty jsem nemel sanci vyzkouset. Ukazaly se mi sice vydana cisla ale byly jen ke koupi. Zatim aplikace toho vydavatelstvi pada kdyz chci casopis otevrit tak pockam na update. Doufam ze to bude brzo ale nejak me to momentalne netrapi. Nic jineho s Family Sharing jsem zatim nezkousel, ale aplikace jsou mozne stahnout a provozovat na jinem zarizeni ktere je clenem Family Sharing.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No já jsem updatoval na iPadu mini a zatím nějaký rozdíl proti předchozí verzi moc nevidím :)

dendy

Příspěvek od dendy »

stan: diky tak to je super presne takto som dufal ze to pofici ... parada... toto + airdrop v kombinacii s yosemite pokladam za 2 najzasadnejsie kroky vpred v iOS8

maux

Příspěvek od maux »

dendy

Příspěvek od dendy »

Tupé stádo

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

z iphone 6 forov pobavil najviac tento:

Obrázek

k teme, mam iphone 5s + Ipad Air, mal som 4s.

na 6 neplanujem prejst uz len preto ze mam radsej vyladene S verzie. nehovoriac o tom ze 4 palce mi pridu presne akurat do mojej ruky. ovladat telefon dvoma prackami je pre mna neprijatelne. ten joke s posununutim obrazovky dole nekomentujem.

lavender

Příspěvek od lavender »

po pozreti videa som to pochopil - cely cas jablku ide iba o to aby pri porovnani so samsngom vyslo lepsie. ako ked si mali chlapci porovnavaju na pieskovisku sulinov - kto ma vacsi :D
pokial sa bude na tieto zabomysie vojny jablko centralizovat, nezostane na inovaciee cas a energia

dendy

Příspěvek od dendy »

levander ale ono to je naopak.. to video co sem pastol pytkin je od "android authority"... praveze androidaci maju neustalu potrebu porovnavat a dokazovst si ze su lepsi.. apple to,vobec neriesi..mna absolutne nezaujimaju taketo porovnavacky, lebo,tym co to robia unika zasadna vec - lidia si vyberaju telefon hlavne koli OS A len v druhom rade koli HW.. a porovnavat android s ios je nezmysel...

ovela zaujimavejsi je ten drop test co sem dal dal lololo ... vyzera ze ten iphone vydrzi fakt VELA :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

http://www.redmondpie.com/iphone-6-plus ... her-video/

ten fotak/kamera je ale vazne na tom PLUS modeli neskutocne dobry

Odpovědět