Já myslím že asi na to dostanou nějakou pěknou množstevní slevuPytkin píše:prekvapuje ma to .. myslel som ze cena suciastok neprekracuje 100 USD ..

Já myslím že asi na to dostanou nějakou pěknou množstevní slevuPytkin píše:prekvapuje ma to .. myslel som ze cena suciastok neprekracuje 100 USD ..

Tech zprav a clanku o problemech na ipad2/iphone4s je uz docela dost, radeji bych se tomu vyhnul. Na druhou stranu Apple nabizi downgrade zpet na sedmicku po nejakou dobu, takze by nemel byt problem to vyzkouset a pripadne se vratit ke starsi verzi.jakubt píše:Jak to vypadá s výdrží baterky při instalaci iOS 8 na starší iphone? A jestli jste to někdo instaloval na 4S, jak je to s výkonem/odezvou? Objevují se zvěsti, že s obojím jsou potíže, ale na druhou stranu se tohle člověk dočte po každém update čehokoliv...
Tak vies ako to chodi.. jeden clovek nieco niekde napise a dalsich 30 informacnych portalov tu istu spravu prevezme.. potom to vyzera ze o tom pise kopa ludiKermitak píše:Tech zprav a clanku o problemech na ipad2/iphone4s je uz docela dost
 ))
))
 ))
))
 tym by sa zabila kopa much 1 ranou .. a vodotesny telefon rozhodne neni na skodu
 tym by sa zabila kopa much 1 ranou .. a vodotesny telefon rozhodne neni na skodu 
 Obecně - tahle posedlost "tenkostí" mi přijde trošku pitomá ... Stejně na tom 99% lidí má nějaký kryt, takže je to stejně úplně jedno ...
  Obecně - tahle posedlost "tenkostí" mi přijde trošku pitomá ... Stejně na tom 99% lidí má nějaký kryt, takže je to stejně úplně jedno ...
 A když jdu jenom tak bez ničeho (např. na procházku) tak telefon s sebou neberu ...
  A když jdu jenom tak bez ničeho (např. na procházku) tak telefon s sebou neberu ... Takze odted, pokud si neco koupime pak to nejprve zkusime znicit.
 Takze odted, pokud si neco koupime pak to nejprve zkusime znicit. Bend Gate hýbe světem
  Bend Gate hýbe světem