iPod touch

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
freecoolin

Příspěvek od freecoolin »

takže řikáte že mp3 přehraje?

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Možná je to divný, ale přehraje :wink:

onehalph

Příspěvek od onehalph »

freecoolin: vidim, ze pauza od ezone mi jen prospeje :-)

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Slyšel jsem, že pro nahrátí hudby do iPodu je nutné mít nainstalované to iTunes. Jako mass storage to prý nejde, normálně to tam kopnout. Tímto faktem u mě iPod skončil a jestli je to pravda, nikdy si ho ani nekoupím.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

nathanael: hmm, jenze kdo by pouzival originalni firware, ze, ten nemam ani na iriveru ;) Uz to pisu potreti, popate, podesate - rockbox :)

onehalph

Příspěvek od onehalph »

jezis - dalsi prorok ... hosi - proc proboha verite vsemu, co napise Radek Hulan a jemu podobni ... je mi trosku smutno z urovne samostatnosti - nejen tady :-(

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To bylo na koho ? Co pise Hulan ?

onehalph

Příspěvek od onehalph »

jo sorry - jsi mezitim napsal prispevek ... bylo to na Nathanaela :-)

Pavel Vantuch

Mně zas iTunes naprosto vyhovuje a ani jiný přehrávač nemám, není důvod.
Podařilo se mi na to přesvědčit i pár známých s PC, aniž by iPod měli a jsou naprosto spokojeni.

onehalph

Příspěvek od onehalph »

mozna budu v Kermitakovych ocich jeste divnejsi ( a kru me bude nazyvat sektarem), ale nepouzivam taky zadny jiny prehravac jak iTunes - libi se mi jeho filozofie a je to jediny soft, ktery me donutil si svou mp3 library dat do poradku - tzn. otagovat vsechno jak patri, poshanet obally ke vsem deskam atd atd. - navic si z toho stahuju dost podcastu - je mi jasny, ze iTunes v plne krase budou i v CR doceneny az bude (pokud bude nekdy) fungovat iTunes Store CZ) ... a jen mala poznamka (netyka se to asi Kermitaka) - spousta lidi nadava na iTunes jen proto, ze se jim zda, ze se divne chova a neumi si nastavit vhodne predvolby (ty vychozi nejsou uplne idealni) ... muj nazor :-)

freecoolin

Příspěvek od freecoolin »

nathanael píše:Slyšel jsem, že pro nahrátí hudby do iPodu je nutné mít nainstalované to iTunes. Jako mass storage to prý nejde, normálně to tam kopnout. Tímto faktem u mě iPod skončil a jestli je to pravda, nikdy si ho ani nekoupím.
něco takovýho sem měl na mysli, že tam prostě nemůžeš ty mp3 naházet jak na usb flash disk mp3 přehrávač od vjetnamců, který používám já a jsem plně spokojen

nathanael

Příspěvek od nathanael »

freecolin: jj, mě by to také vadilo...a stejně, ikdyby to šlo řešit nějakým jiným, neoriginálním firmwarem, tak já neoriginální věci nepoužívám - používám výrobky tak, jak mají být používány podle výrobce - a pokud je ipod vymyšlen tak, že musí být používán jedině společně s itunes, tak u mě fakt končí...
nemám vůbec problém se svojí mp3, kterou připojím a přes total commandera si tam naházím co chci...vyhovuje mi to, tak proč ipod...

onehalph

Příspěvek od onehalph »

hehe - tak myslim, ze vse podstatne uz jsem rekl :-) tato debata opet vede do horouci pr***le :-)

Pavel Vantuch

Ale vždyť vám iPod nikdo nenutí. Ta debata začala sdělením, že něco je a dotazem, jak se vám líbí?
Btw: ta možnost mass storage tam je, ale ta oblast na disku slouží něčemu jinému než muzice.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

onehalph: Takže to, že vyjádřím svůj názor, je špatně jo? Mě se ipod nelíbí v ničem, ani designově a toto "touch" se mi také nelíbí - vypadá to jako GPS obrazovka do auta se zakulacenými rohy. Je to můj názor a proto, že je negativně stavěný k této věci i k ipodu obecně, tak jde debata do horoucí pr**le? Ok, já už se k tomu vyjadřovat nebudu, chvalte Apple, na názory proti applu tu koukám není místo.

PS: proto, že používám u všeho originální software, firmware, drivery atd., jsem tu asi za idiota...tak ať...

Odpovědět