iPod touch
- Pavel Vantuch
mozna budu v Kermitakovych ocich jeste divnejsi ( a kru me bude nazyvat sektarem), ale nepouzivam taky zadny jiny prehravac jak iTunes - libi se mi jeho filozofie a je to jediny soft, ktery me donutil si svou mp3 library dat do poradku - tzn. otagovat vsechno jak patri, poshanet obally ke vsem deskam atd atd. - navic si z toho stahuju dost podcastu - je mi jasny, ze iTunes v plne krase budou i v CR doceneny az bude (pokud bude nekdy) fungovat iTunes Store CZ) ... a jen mala poznamka (netyka se to asi Kermitaka) - spousta lidi nadava na iTunes jen proto, ze se jim zda, ze se divne chova a neumi si nastavit vhodne predvolby (ty vychozi nejsou uplne idealni) ... muj nazor 

- freecoolin
něco takovýho sem měl na mysli, že tam prostě nemůžeš ty mp3 naházet jak na usb flash disk mp3 přehrávač od vjetnamců, který používám já a jsem plně spokojennathanael píše:Slyšel jsem, že pro nahrátí hudby do iPodu je nutné mít nainstalované to iTunes. Jako mass storage to prý nejde, normálně to tam kopnout. Tímto faktem u mě iPod skončil a jestli je to pravda, nikdy si ho ani nekoupím.
freecolin: jj, mě by to také vadilo...a stejně, ikdyby to šlo řešit nějakým jiným, neoriginálním firmwarem, tak já neoriginální věci nepoužívám - používám výrobky tak, jak mají být používány podle výrobce - a pokud je ipod vymyšlen tak, že musí být používán jedině společně s itunes, tak u mě fakt končí...
nemám vůbec problém se svojí mp3, kterou připojím a přes total commandera si tam naházím co chci...vyhovuje mi to, tak proč ipod...
nemám vůbec problém se svojí mp3, kterou připojím a přes total commandera si tam naházím co chci...vyhovuje mi to, tak proč ipod...
- Pavel Vantuch
onehalph: Takže to, že vyjádřím svůj názor, je špatně jo? Mě se ipod nelíbí v ničem, ani designově a toto "touch" se mi také nelíbí - vypadá to jako GPS obrazovka do auta se zakulacenými rohy. Je to můj názor a proto, že je negativně stavěný k této věci i k ipodu obecně, tak jde debata do horoucí pr**le? Ok, já už se k tomu vyjadřovat nebudu, chvalte Apple, na názory proti applu tu koukám není místo.
PS: proto, že používám u všeho originální software, firmware, drivery atd., jsem tu asi za idiota...tak ať...
PS: proto, že používám u všeho originální software, firmware, drivery atd., jsem tu asi za idiota...tak ať...