iPod touch

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
onehalph

Příspěvek od onehalph »

taky si myslim, ze to bude v Infinity loop vsechny mrzet :-)

onehalph

Příspěvek od onehalph »

nathanael: ta moje poznamka smerovala k necemu jinymu - to mas fuk ... jiste ze netvrdim, ze se to musi libit kazdymu ...

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

No, berme to prostě tak, že někomu to vyhovuje a někomu ne.
Stejně tak si asi každej koupíme jiný auto atd. atd.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

nathanael píše:onehalph: Takže to, že vyjádřím svůj názor, je špatně jo? Mě se ipod nelíbí v ničem, ani designově a toto "touch" se mi také nelíbí - vypadá to jako GPS obrazovka do auta se zakulacenými rohy. Je to můj názor a proto, že je negativně stavěný k této věci i k ipodu obecně, tak jde debata do horoucí pr**le? Ok, já už se k tomu vyjadřovat nebudu, chvalte Apple, na názory proti applu tu koukám není místo.
Smarja...
1) proc ses tak vztahovacnej? Blbe ses vyspal?
2) nezanasej sem nejaky pro/proti apple moresy, ktery neexistovaly do doby, nez jsi o nich zacal mluvit. Jestli sis nevsiml, taky jsem ipoda nechvalil.
nathanael píše:PS: proto, že používám u všeho originální software, firmware, drivery atd., jsem tu asi za idiota...tak ať...
Ne, nejsi za idiota, jen se zbytecne ochuzujes o mozne pozitky :)

onehalph

Příspěvek od onehalph »

plati na to stejna formule jako na kazdej vyrobek - kazda vec ma sveho kupce ... nicmene nechapu, proc se nekdo, kdo si to poridit nechce (to samotny bych jeste chapal) a nikdy to ani nedrzel v ruce, ani nema nikoho, kdo by mu k tomu neco fundovane rekl (klady i zapory) dava tu namahu s psanim prispevku (nulove vypovedni hodnoty ... jak jinak lze pojmenovat post zacinajici "pry" nebo "jedna pani povidala" ....) ... asi jsem se i ja dneska spatne vyspal ... ale asi dobre na to, abych si zase asi dal pauzu od ezone ... :-)

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Já mám Ipod video 30 GB, kupoval jsem ho před necelým měsícem v Apple Store ani ne za 5t., používám ho výhradně v autě, kde se mi zásobárna desek hodí úplně nejvíc. iTunes jsou trochu limitující, resp mi naprosto stačila někdejší adresářová struktura desek, ale co nadělám, zase vzhledem ke kapacitě není potřeba si s tím hrát nějak často.
Design je úžasnej, pocitově je to perfektní výrobek a hlavně má výbornou podporu výrobců autorádií a jejich příslušenství. Není problém koupit od renomovaných značek rádio, které po připojení přes systémový konektor umí playlisty, listováním alby atd. - za jízdy se kolečko iPodu ovládá blbě. Alpine, Pioneer nebo Clarion mají i jednotku, která se dá připojit ke stávajícm modelům a využívat vlastností iPodu... hezké.

kru

Příspěvek od kru »

VAROVANI MINISTERSTVA NEVIMCEHO: Apple jitri emoce!

jinak je to skutecne mnoho povyku pro nic, kdyby se uplne stejnej vyrobek menoval teba chinasonic profiplay, misto ipod, tak po tom ani pes nestekne. ale kdyz vas to bavi...

Petr_Macháně

Příspěvek od Petr_Macháně »

moc hustej ipod! kupuju

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

novinky.cz ve včerejším článku:

Mobilní telefon Apple iPod v půlce týdne překvapivě zlevnil o třetinu."

:)

http://www.novinky.cz/internet/hardware ... qoa4i.html

Odpovědět