iPod touch
- Pavel Vantuch
Smarja...nathanael píše:onehalph: Takže to, že vyjádřím svůj názor, je špatně jo? Mě se ipod nelíbí v ničem, ani designově a toto "touch" se mi také nelíbí - vypadá to jako GPS obrazovka do auta se zakulacenými rohy. Je to můj názor a proto, že je negativně stavěný k této věci i k ipodu obecně, tak jde debata do horoucí pr**le? Ok, já už se k tomu vyjadřovat nebudu, chvalte Apple, na názory proti applu tu koukám není místo.
1) proc ses tak vztahovacnej? Blbe ses vyspal?
2) nezanasej sem nejaky pro/proti apple moresy, ktery neexistovaly do doby, nez jsi o nich zacal mluvit. Jestli sis nevsiml, taky jsem ipoda nechvalil.
Ne, nejsi za idiota, jen se zbytecne ochuzujes o mozne pozitky :)nathanael píše:PS: proto, že používám u všeho originální software, firmware, drivery atd., jsem tu asi za idiota...tak ať...
plati na to stejna formule jako na kazdej vyrobek - kazda vec ma sveho kupce ... nicmene nechapu, proc se nekdo, kdo si to poridit nechce (to samotny bych jeste chapal) a nikdy to ani nedrzel v ruce, ani nema nikoho, kdo by mu k tomu neco fundovane rekl (klady i zapory) dava tu namahu s psanim prispevku (nulove vypovedni hodnoty ... jak jinak lze pojmenovat post zacinajici "pry" nebo "jedna pani povidala" ....) ... asi jsem se i ja dneska spatne vyspal ... ale asi dobre na to, abych si zase asi dal pauzu od ezone ... 

Já mám Ipod video 30 GB, kupoval jsem ho před necelým měsícem v Apple Store ani ne za 5t., používám ho výhradně v autě, kde se mi zásobárna desek hodí úplně nejvíc. iTunes jsou trochu limitující, resp mi naprosto stačila někdejší adresářová struktura desek, ale co nadělám, zase vzhledem ke kapacitě není potřeba si s tím hrát nějak často.
Design je úžasnej, pocitově je to perfektní výrobek a hlavně má výbornou podporu výrobců autorádií a jejich příslušenství. Není problém koupit od renomovaných značek rádio, které po připojení přes systémový konektor umí playlisty, listováním alby atd. - za jízdy se kolečko iPodu ovládá blbě. Alpine, Pioneer nebo Clarion mají i jednotku, která se dá připojit ke stávajícm modelům a využívat vlastností iPodu... hezké.
Design je úžasnej, pocitově je to perfektní výrobek a hlavně má výbornou podporu výrobců autorádií a jejich příslušenství. Není problém koupit od renomovaných značek rádio, které po připojení přes systémový konektor umí playlisty, listováním alby atd. - za jízdy se kolečko iPodu ovládá blbě. Alpine, Pioneer nebo Clarion mají i jednotku, která se dá připojit ke stávajícm modelům a využívat vlastností iPodu... hezké.
novinky.cz ve včerejším článku:
Mobilní telefon Apple iPod v půlce týdne překvapivě zlevnil o třetinu."
http://www.novinky.cz/internet/hardware ... qoa4i.html
Mobilní telefon Apple iPod v půlce týdne překvapivě zlevnil o třetinu."

http://www.novinky.cz/internet/hardware ... qoa4i.html