http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=6910
Nakonec to vypada, ze novou kytaru kupovat nebudeme a jeden z clenu kapely da k dispozici sveho dreaghnouta Furch D 61, ktery mu lezel doma bez vyuziti.
Dnes jsme si kytaru poslechli a zahrali na ni a jsme s ni velmi spokojeni.
Problem je ale v tom, ze nema zadny snimac, takze musime vyresit, jak ji na live nazvucit.
Kdyz jsme meli u predchozi kytary problemy s vestavenym snimacem, pri jednom vystoupeni jsme pouzili dynamicky mikrofon, umisteny na stojanu pred kytarou. Problem byl v tom, ze holka, co na kytaru hraje pri hrani docela "tancuje", takze zvuk linouci se s aparatury byl v jednu chvili prilis silny a nabasovany a pak zase prilis slaby.
Tohle reseni tedy pro nas u toho Furcha asi neprichazi v uvahu.
Dalsi moznost je koupit nejaky snimac a vlozit ho dovnitr kytary, ale tady je problem v tom, ze Furch nema otvor pro jack a musel by se do ni vyvrtat. Do toho se mi moc nechce a navic mam obavy, aby se tim nezmenil jeji zvuk. Mozna by to mohl udelat nejaky kvalifikovany opravar kytar.
Posledni moznost, co me napada, je nejaky prenosny klipovy mikrofon, ktery by se umistil na kytaru. Tahle moznost se mi libi v tom, ze bychom nijak nemuseli destruktivne zasahovat do tela kytary.
Predpokladam, ze Safa tady prijde s nejakym DPA

Predem upozornuji, ze preferujeme zvukovou kvalitu a jsme ochotni dat za to klidne i vic penez. Ta kytara ma moc pekny zvuk, takze bych ho nerad degradoval mizernym snimacem.
Jake konretni reseni byste mi doporucovali?
Pokud je to mozne davejte hned odkazy na weby s cenami.