Jak premenit signal plastackoveho headsetu na linku?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 07 led 2008 10:03

Tak je to u Kermťáka na FTP:

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/cublay/

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 07 led 2008 19:41

cublay píše:Tak je to u Kermťáka na FTP:

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/cublay/
Dekuju!

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 led 2008 09:41

nie vzdy su v headsetoch elektrety, niekedy je tam mala dynamika. ale ak to nehra, je tam elektret. na mic vstupe beznej zvukny v pc je "phantom" 5V na napajanie eketretu. cize pri pouziti s emu treba doplnit napriklad baterkou. bacha, NEZAPINAT fantom 48V, ten elektret usmazi!!!

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 10 led 2008 23:50

Tak jsem to studoval a obavam se, je to absolutne nad moje schopnosti. Kdyby byl nekdo tak hodny a spichnul to pro me, samozrejme bych mu to zaplatil - dokazal by to tu nekdo postavit? Predem diky za odpoved!

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 11 led 2008 09:53

Je tam, bůhví proč, dvoustranná deska, jinak je to hrozně jednoduchý, lehce se to dá udělat na univerzální destičku za patnáct minut. Než by ti to dělal někdo tady, určitě máš nějakýho baslíře v okolí bydliště.

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 11 led 2008 10:22

Hm, bohuzel o nikom nevim...

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 11 led 2008 10:25

Odkud, prosím tě jsi?

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 11 led 2008 10:29

Kupodivu ziju v Praze, kde takovych lidi bude spousta, jen nikoho takoveho neznam...

ripper
Příspěvky: 285
Registrován: 23 úno 2007 10:31

Příspěvek od ripper » 13 led 2008 14:06

Nechci byt vlezlej, ale opravdu by se nenasel nikdo, kdo by byl schopen a ochoten tento zesilovacek pro me sbastlit? Jiste bychom se nejak domluvili. Dekuju vam moc!

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 13 led 2008 18:11

Vím, že jsem řikal, že to není problém udělat, což fakt není ale mě se do toho nechce. Jednak z časových důvodů, jednak jsem z jinde a musel bych řešit, jak ti to dodat.

Odpovědět