Jaky AD prevodnik?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Jaky AD prevodnik?

Příspěvek od Ondra P. » 19 lis 2006 19:33

Ahoj... potreboval bych poradit s vyberem AD prevodniku... potreboval bych 8 analog vstupu a 1 ADAT vystup... kazdopadne musi umet 24bit a 48 khz, kdyz by umel 96 khz tak byto bylo taky dobry ale to uz by Adaty musel myt dva.... muzu dat tak maximalne 20 000,- a jestli bude sekacovej nebo novej to je mi podstate jedno... diky moc

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 19 lis 2006 20:05

Alesis AI3, Behringer ADA8000 (coz je vlastne prebalanej AI3 s mizernejma preampama navrch). Treba.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 19 lis 2006 20:20

Napadlo ma v tej cene 828 mkII, mas tam 10 analogovych vstupov, adat, spdif, preampy.... ale tych zvukoviek v tej cene je viac.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 lis 2006 21:27

Ten alesis to je presne ono akorat koukam ze umi jen 20 bit.....

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 19 lis 2006 21:41

Umi 44.1 a 48. Ale koukam ze jsi zatim zmenil otazku :)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 19 lis 2006 21:42, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 19 lis 2006 21:41

ekeaze: ne, je to 24 bit

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 lis 2006 21:46

zmenil :D ... protoze urcite potrebuju 24 bit to je hlavni..

tohle pisou v manualu:
A/D converter: 20 bit Sigma-Delta, 128 times oversampling

nechapu proc pisou neci jinyho v strankach v produktech a v manualu...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 19 lis 2006 21:55

koukal sem na toho alesise jako mozny rozsireni jamahy 01v96 do adatu a mrcha to je hezka ale ma dost slabou dynamiku, jenom 95dB dynamickej rozsah mi prijde dost ... predpotopni

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 19 lis 2006 21:55

Jo, to pisou. Ale kdyz se podivam dovnitr, tak je tam Crystal Semiconductor CS4220, coz je 24 bitova zalezitost. Nekde jsem cetl, ze prototypy byly 20 bit., napsaly se manualy a pak se to na posledni chvili zmenilo na 24 bit. Kazdopadne jsem napsal Alesisu, co to tam maji za burdel :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 lis 2006 22:00

ok... a je jeste nejaka jina alternativa nez ten alesis... jetli ma slabou dynamiku tak to urcite nechci...
Jinak jak psal Neural_I potrebuju to na rozsireni yamahy 01v96...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 19 lis 2006 22:06

No jasne, treba RME ADi-8 DS, ale to uz je docela racha... A nebo Rosetta 800 ;)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 19 lis 2006 22:13

To ze je prevodnik 24 bitovy nema zadny vliv,dulezite je zda se umi do toho rezimu dostat !!!

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 19 lis 2006 22:18

tu RME ADi-8 DS by chtel hned, ale to je fakt ranec navic se neda sehnat ani z druhe ruky...

jeste sem narazil na tuto http://www.creamware.com/page.php?seite ... bmenu=home
ta je i za dobrej peniz...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 19 lis 2006 22:39

nunu: podle digichecku se zda ze ne. Jsou to pekny h...ove :evil:

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 19 lis 2006 23:21

no s tim RME bych mozna Prrr... je to takovy, ani super ani levny, takze bych raci fungoval s nejakym levnejsim a setril na rosetu 800 nebo ja nevim... lynx myslim dela nejaky levnejsi vicekanaly

Odpovědět