Ahoj... potreboval bych poradit s vyberem AD prevodniku... potreboval bych 8 analog vstupu a 1 ADAT vystup... kazdopadne musi umet 24bit a 48 khz, kdyz by umel 96 khz tak byto bylo taky dobry ale to uz by Adaty musel myt dva.... muzu dat tak maximalne 20 000,- a jestli bude sekacovej nebo novej to je mi podstate jedno... diky moc
koukal sem na toho alesise jako mozny rozsireni jamahy 01v96 do adatu a mrcha to je hezka ale ma dost slabou dynamiku, jenom 95dB dynamickej rozsah mi prijde dost ... predpotopni
Jo, to pisou. Ale kdyz se podivam dovnitr, tak je tam Crystal Semiconductor CS4220, coz je 24 bitova zalezitost. Nekde jsem cetl, ze prototypy byly 20 bit., napsaly se manualy a pak se to na posledni chvili zmenilo na 24 bit. Kazdopadne jsem napsal Alesisu, co to tam maji za burdel
ok... a je jeste nejaka jina alternativa nez ten alesis... jetli ma slabou dynamiku tak to urcite nechci...
Jinak jak psal Neural_I potrebuju to na rozsireni yamahy 01v96...
no s tim RME bych mozna Prrr... je to takovy, ani super ani levny, takze bych raci fungoval s nejakym levnejsim a setril na rosetu 800 nebo ja nevim... lynx myslim dela nejaky levnejsi vicekanaly