Kabely pro Tesla Gramoradio

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Kabely pro Tesla Gramoradio

Příspěvek od 120BPM » 17 črc 2008 22:52

Nevim jestli jsem se soupnul do spravneho fora ale vec je ta, ze mam po nebohe babicce gramoradio Tesla Dominant 1039 A. Celo vypada nejak takhle:


Obrázek


Ja ale k tomu nemam zadne kabely, takze nejsem schopnej pripojit bedny ke gramci a poslouchat ho. Konektory vypadaj nasledovne
Na gramci:


Obrázek

A takhle na bednach:


Obrázek

Co je to za konektor? Koupim to nekde v Praze? Slo by ty bedny nejak napojit i na nejakej jinej zesilovac? Jak? Ocenil bych jakoukoliv pomoc.


DIk!

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 23:27

to je klasicky reprakovy konektor .. uz za socializmu ich bolo problem zohnat .. napchaj tam drat a sirku .. tak sme to robili vzdy ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 17 črc 2008 23:32

Pytkin píše:to je klasicky reprakovy konektor .. uz za socializmu ich bolo problem zohnat .. napchaj tam drat a sirku .. tak sme to robili vzdy ..
chacha drat a sirka, to me nenapadlo :)
my vzdycky meli k tomu i ty bedny s konektory, ovsem dal to zkouset propojovat s vyznat se ve zmeti vzajemne nekompatibilnich konektoru uz byl problem, diky za tip pytkin :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 črc 2008 07:00

jaku sirku prepana... to je repro koncovka podla DIN a dostat ju vsade... dokonca aj tu v nemecku v kazdom elektre. za sociku nebolo dostat ani hajzlak a petrzlen, necudo ze nebolo dostat konektory

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 18 črc 2008 09:16

kexik píše: to je repro koncovka podla DIN a dostat ju vsade...
Takze DIN? Tak sa to vola? Vobec netusim v akom type obchodu to zhanat. :roll:

Uživatelský avatar
Settler
Příspěvky: 529
Registrován: 04 čer 2002 18:54

Příspěvek od Settler » 18 črc 2008 10:27

Ja tam teda prt vidim, ale podle tyy posledni fotky.. nepotrebujes nahodou tohle..?
- http://www.tipa-czech.com/cz/produkt/03 ... pro-kabel/
Tady je mas dole ve vsech ruznych variantach..
- http://www.tipa-czech.com/cz/kategorie/ ... krok.,spe/

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 18 črc 2008 11:58

Settler píše:Ja tam teda prt vidim, ale podle tyy posledni fotky.. nepotrebujes nahodou tohle..?
- http://www.tipa-czech.com/cz/produkt/03 ... pro-kabel/
Tady je mas dole ve vsech ruznych variantach..
- http://www.tipa-czech.com/cz/kategorie/ ... krok.,spe/
Diky! To je ono. Ale jakej kabel pak k tomu budu potrebovat? Jde to pak normalne napajkovat?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 črc 2008 12:27

ano... dostat aj srobovaciu verziu ale spajkovacia je lepsia, najlepsie su stare tesly s bakelitovou peckou a puzdrom z takej makkej bielej umelej hmoty... tie vydrzia naveky
kabel normalnu repro dvojlinku ale nie hrubsiu ako 1,5mm2, pac hrubu do toho nenarves

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 18 črc 2008 12:53

OK. Dik! Neviem ci by nebolo lepsie, aspon pre mna, kupit uz hotovy kabel aj s tymi spravnymi koncovkami. Predsa len je tu vacsia sanca, ze to bude fungovat, nez keby som sa pokusal to pajkovat sam.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 črc 2008 13:22

hotovy kabel som nikdy nevidel... ked sa bojis spajkovat, vezmi srobovacie konektory... ale radim ti to nerad, tie su fakt naprd

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 18 črc 2008 13:29

OK.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 črc 2008 14:41

kexik " hovno .. 5koliky mali vsade .. cinche mali vsade .. repro konektor nikde ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 črc 2008 15:16

vo vrutkach nemali ani cinche a ani jacky, patkoliky a repro mali furt :)
to bolo presne ono, som skutocne rad ze som si tej doby neuzil viac

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 črc 2008 23:18

ja mam na tu dobu aj dobre spomienky ..

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 19 črc 2008 09:55

Ona je teď nějaká jiná doba? :-) :-)
Ale jináč su Moravák

Odpovědět