KRK ERGO

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Příspěvek od Wohma » 03 pro 2008 14:44

mathi píše:wohma: já tomu rozumím velmi dobře, jen, že tak matou lidi :)
Reklama byla vzdycky o mateni lidi, vice ci mene ;)

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 03 pro 2008 15:08

brooklyn: nj tak má to pouze digital in co jsem pochopil...a proč vůbec? posíláš do monitorů digi data?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 pro 2008 17:20

brooklyn: vyskusaj uliho deq2496, tam mas digitalny IO, mrte pasem a spolupracuje to s room eq wizzardom plus to ide ovladat bud z pc alebo normalka cez displej a ukladat 100presetov do krabice a oo do pc
all: elektronicky potenciometer je ten najvacsi svab vnutri, je to spinana odporova matica, ktora zoslabuje analogovy signal podla toho ako sa zachce ovladaciemu procesoru, cize digitalne ovladany analogovy potenciometer. problem je ze to nehra tak dobre ako obycajny potas, pac tie spinacie prvky obvykle mrsia signal. to ja osobne vidim ako minus. a samozrejme ze nejde tu ekvalizaciu robit rucne ani ju kontrolovat

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 pro 2008 17:21

mathi píše:brooklyn: nj tak má to pouze digital in co jsem pochopil...a proč vůbec? posíláš do monitorů digi data?
nie, ale ma asi lepsie prevodniky nez ten krk, takze by mu vyhovovalo zapojit to medzi karu a prevodnik

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 03 pro 2008 17:36

kexik: to je pravda, to me ani nenapadlo, ty prevodniky nebudou top-class :)

jen nechapu, ze tomu rikaji analog, jiste, reklama...to je take mym chapanim, pod pojmem analog si predstavim cokoli pracujici spojite..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 pro 2008 19:23

ale ono to pracuje spojite, to mas ako regulaciu hlasitosti prepinacom akurat je tam tych krokov hrozne moc, povedal by som ze 256, ak je riadenie 8bit. v tom problem nie je...

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 03 pro 2008 19:41

kexik: problém je v přepínacích prvcích, přechodové děje...jasná věc :) jakési zkušenosti s elektronikou zase mám...ale prostě obyčejný poťas je někde jinde

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 03 pro 2008 22:20

kexik píše:
mathi píše:brooklyn: nj tak má to pouze digital in co jsem pochopil...a proč vůbec? posíláš do monitorů digi data?
nie, ale ma asi lepsie prevodniky nez ten krk, takze by mu vyhovovalo zapojit to medzi karu a prevodnik
jj to sem myslel, vyradil bych tim ze hry externi DA, coz mi prijde trochu skoda. mozna zkusim nekdy casem ten kexikuv EQ, diky.

Odpovědět