http://www.lavryengineering.com/productspage_ad_10.html
Tak pozor -i na všech předchozích Lavry převodních je něco podobného: Blue i Gold mají 2 typy saturací - analogovou (limiter) a digitální (limiter+ efekt) a na některé věci to zní skvěle ...aum generator píše:tak to mi prijde dost divne. mam pocit ze lavry na svojej stranke niekde pise ze dokonale AD / DA by mali byt take, ze ked sa prepoji AD a DA tak bude za tymto "retazcom" rovnaky ako pred nim. s tym sa celkom ztotoznujem a takato feature na AD mi prijde ako riadna hlupost.
wow bylo výrazem překvapení jak se pan Lavry rozjel s barvením zvukumatucha píše:proc wow?
Lavry Blue má modulární strukturu - do jedné základní jednotky je možné umístit až 8 kanálů AD, DA nebo preampu (v libovolné kombinaci). S tím že první koupě v sobě obsahuje i základní jednotku, což je dražší, doplňující moduly už pak stojí méně. O AD 10 jsem se asi nevyjádřil přesně - měl jsem na mysli že to je samostatný 2kanálový převodník (ne "modul")PiKey píše:Snad to nie je na hanbu ked sa na rovinu opytam, co to znamena - samostatny dvojkanalovy modul?