Masinka na 150 V v evrope. Trafo nebo nejaky jiny udelatko?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
viktorc
Příspěvky: 35
Registrován: 11 úno 2007 14:54

Masinka na 150 V v evrope. Trafo nebo nejaky jiny udelatko?

Příspěvek od viktorc » 26 kvě 2007 10:00

Poradte mi prosim nekdo, co mam delat... Chci si privezt z USA electribe EMX1. Jenze mi nejak nedoslo, ze k tomu bude adapter na 150 V. Vyresilo by to trafo 150-220, ale to je asi dost velky a neprakticky na to, abych s tim hral live. Nebo ne? :roll: Dik

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 kvě 2007 11:20

Mmno jak tak koukam tak to vazne neni napajeny primo ze site ale pres adapter ... mozna by slo kontaktovat tuzemskeho dovozce KORG a uprosit ho aby ti jako nahradni dil prodal novej adapter ale z 220V .

Jinak ... mozna priste lepsi si to koupit v CZ ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 kvě 2007 11:22

Mmno nebo nejakyho sikulu co ti ten adapter udela, podle me to nebude nic slozityho, jen sehnat ten spravnej typ konektoru (4pin rozmeru klasickyho DINu):

Stromversorgung

* Leistungsaufnahme: 15W
* Stromversorgung: DC 9V (AC-Netzteil)

Lieferumfang

* Zubehör: AC-Netzteil KA169E(DC9V, 3000mA)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 26 kvě 2007 12:54

Jestli to je 3000mA zdroj,je docela vysoka pravdepodobnost ze je spinany a tim padem jeste vyssi pravdepodobnost ze bude univerzalni,cili 110 - 240V...

Uživatelský avatar
viktorc
Příspěvky: 35
Registrován: 11 úno 2007 14:54

Příspěvek od viktorc » 26 kvě 2007 14:52

Ty jo kdyby byl univerzalni, tak by to bylo supr. Jestli nebude, tak si ho asi necham od nekoho postavit, to je dobrej napad. Diky vsem
Mikelandželo, Leonardo, Donatelo, pan Tříska, Kejsi Džouns, Trhač a hlavně Ejpril!!!

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 kvě 2007 23:36

neni to 150 V ale 110 V .. to len tak na okraj ..

Uživatelský avatar
viktorc
Příspěvky: 35
Registrován: 11 úno 2007 14:54

Příspěvek od viktorc » 27 kvě 2007 13:53

Tak je to na 110. 8)
Mikelandželo, Leonardo, Donatelo, pan Tříska, Kejsi Džouns, Trhač a hlavně Ejpril!!!

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 27 kvě 2007 14:04

I kdyby to nebylo univerzalni, bezne se prodavaji adaptery na 110V (treba http://www.tipa.eu/DetailPage.asp?DPG=63020)

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 27 kvě 2007 14:48

jo ten presne mam pro manley ;-)... funguje to ;-)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 27 kvě 2007 15:02

Funguje to zpravidla do doby nez to nejaky jiny soudruh kolega zastrci do 230V zasuvky.Pak ve vetsine pripadu fungovat prestava..

Dle meho je to velmi nebezpecne...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 27 kvě 2007 15:23

nunu: coze ? O cem to mluvis ? To se samozrejme strka do 230V zasuvky :)) No a jestli myslis ten syntak, tak 110V vidlici do nasi zasuvky strcis dost blbe ;) Nic nebezpecneho na tom nevidim.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 27 kvě 2007 15:28

No pokud ma jinou vidlici tak jeste jo...Ale nedej boze pokud ma tzv. eurokonektor jaky je treba na PC...Do nej strcis snuru jakoukoliv...

Toz asi tak -)Pokud ma sitovy privod pevny a na nem atypickou vidlici tak to snad zadny Lojza nikam nenarve -)))

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 27 kvě 2007 15:30

Joi a jinak musim Kermitakovi pochavalit jeho hracky v podpisu,musis mit fakt vytribeny vkus -))) Nejvic mne dostal ten mikrofon Hama,to musi byt asi ukrutna vzacnost,co ???

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 27 kvě 2007 15:34

Jo jo, vcera jsem si koupil dalsi, takze mam par a na overheady jsou uplne super. Jeste si na ne musim poridit kufrik a shockmounty.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 kvě 2007 19:53

OT: Co nejakej tunning capsule ? Znam jednoho cloveka co se zna s tunnerem Grosserem ... treba by te dohodil ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět