Mini KAOSS PAD
Mini KAOSS PAD
Ma nekdo osobni zkusenost s timto mrnetem? http://www.korg.com/gear/info.asp?a_prod_no=MiniKP
Diky za info
Diky za info
No jestli je ta ploska mensi nez u normalniho KP, tak je to minus, protoze uz tak je to hodne citlivy na prehmaty.
PS. ted se divam, ze tohle asi ani nema pamet na samply, takze tam chybi to nejzabavnejsi. A vubec tomu chybi nektere ovladaci prvky plus dalsi minus - ma to jen dve pametova tlacitka pro vyvolani prednastaveneho efektu. Tuhle masinku sice nemam, ale tipuju ze je zvukove shodna s KP. Zvuk ale neni uplne excelentni, u KP jde hlavne o radost s hracickovani s ovladacima prvkama a ty tady z vetsi casti chybi. Myslim, ze nema vyznam utracet........jen muj nezavazny postoj.
PS. ted se divam, ze tohle asi ani nema pamet na samply, takze tam chybi to nejzabavnejsi. A vubec tomu chybi nektere ovladaci prvky plus dalsi minus - ma to jen dve pametova tlacitka pro vyvolani prednastaveneho efektu. Tuhle masinku sice nemam, ale tipuju ze je zvukove shodna s KP. Zvuk ale neni uplne excelentni, u KP jde hlavne o radost s hracickovani s ovladacima prvkama a ty tady z vetsi casti chybi. Myslim, ze nema vyznam utracet........jen muj nezavazny postoj.
KP3 stoji 11K tak tohle typuju ze bude stat tak 4K max. Kdyz jsem videl recenzi tak je to opravdu hodne Easy. Me to nadchlo protoze, me napadlo pri mixovani setů pouzivat nejaky efektor na celej master hlavne Flanger / Filtr / Delay. Zastoupit tim Efekty na Pioneer mixaku. Ovsem nevim, jestli se to vyplati. CO sem videl tu recenzi tak diky malym tlacitkum a absenci knobů to bude na ovladani hodne nepohodlne.
TOM-Thak: Jasný, ale pak je horší když přijedeš někam kde Pincka nemaj, nebo maj, ale pětikilo bez efektů.
Kdysi dávno jsem viděl v nějakým katalogu, že se dělaly i DJ pulty s vestavěným KAOSS padem. Asi se to neujalo... nebo by se to možná ujalo, kdyby to nebyl Numark.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
diky - co se tyka CZ ceny, tak oficialne doporucena MOC pro prodejce je 4750,- ... verim, ze se to da splasit i za min - http://www.korg.cz/produkty.php?vox=0&p ... _archive=N
no - popremyslim - kazdopadne diky moc za postrehy.
no - popremyslim - kazdopadne diky moc za postrehy.
onehalph: jj ted sem na to koukal a ta cena neni vubec spatna. Jedine ceho bych se mozna bal je zapojeni. To volume kolecko na me nedela zas tak dobry dojem no a predstavit si ze to dam na master vystup mixaku a cela muzika bude viset na jednom nic moc poťáku se mi nechce verit
Zdani ale muze klamat. Ono kdyz mas treba 2 gramce nebo 2 CDcka a chces ty efekty pouzivat vzdy na to co ti hraje tak je to jedina moznost pichnout to na master.
Zdani ale muze klamat. Ono kdyz mas treba 2 gramce nebo 2 CDcka a chces ty efekty pouzivat vzdy na to co ti hraje tak je to jedina moznost pichnout to na master.
- don corleone
Re: Mini KAOSS PAD
Ja ho mám. Čo presne by ťa zaujímalo?onehalph píše:Ma nekdo osobni zkusenost s timto mrnetem? http://www.korg.com/gear/info.asp?a_prod_no=MiniKP
Diky za info