http://www.zive.cz/clanky/modbook-pro-t ... gn=RSSfeed
Modbook Pro - tablet s OS X
-
Re: Modbook Pro - tablet s OS X
Toto by mělo být podle mě již v dnešní době standard a člověk by si měl pod názvem PC představit přesně tohle, škoda že to tak neni a ta cena značí, že to tak ještě dlouho nebude, škoda...Něco takovýho bych bral hned - dobrej výkon, OS na kterym rozjedu klasický aplikace díky té zmiňované výkonnosti a dotykový ovládání na velký ploše, aby sme nemuseli použivát naprosto nejdementnější vynález za existenci lidstva - "pc krysu" a vše bylo přirozené...jenže za ty prachy? to ne....
To je hodne zajimave, pro profi grafiky urcite, to ze je tam technologie od wacomu z toho vlastne dela Clintiq, ktery sam o sobe v 12inch verzi stoji 1000 dolaru, takze ta cena ve finale tak nadsazena neni.
je to pekna vecicka, ale za tie peniaze ma pomaly clovek Wacom Cintiq 24HD Touch co uz je kapanecek ina kava.. podla teda cennika na ich stranke.. a na to aby som to mal mobilne mi naozaj staci iPad a stylus
excom : nezabudni priratat k tomu este cenu MBP ..
by ma zaujimalo ako tam je vyriesene pisanie, osx nema predsa ziadnu taku on-screen klavesnicu ako ios, nie ?
to si myslim ze nie je dolezite, lebo ten kto si kupuje cintiq tak uz pocitac ma a predpoklad je, ze dnes uz pocitac ma kazdy grafik.. cize ja neviem pre koho je toto zariadenie urcene.. za tu cenu mam cintiq hd24 touch.. cize cena MBP nehra ziadnu roluPytkin píše:excom : nezabudni priratat k tomu este cenu MBP ..
si robis prdel nie?dendy píše:by ma zaujimalo ako tam je vyriesene pisanie, osx nema predsa ziadnu taku on-screen klavesnicu ako ios, nie ?

excom : ale cintix si nezoberies zo sebou do terenu .. porovnavame zariadenia , ktore su kazde urcene na nieco ine ..
To dava asi takovy smysl jako kdyby si rekl ze kupovat hw syntaky je zbytecne, protoze stejne kazdy muzikant doma ma pocitac s nejakym vsti a staci mu teda jenom midi kontroler.EXCOM píše:to si myslim ze nie je dolezite, lebo ten kto si kupuje cintiq tak uz pocitac ma a predpoklad je, ze dnes uz pocitac ma kazdy grafik.. cize ja neviem pre koho je toto zariadenie urcene.. za tu cenu mam cintiq hd24 touch.. cize cena MBP nehra ziadnu roluPytkin píše:excom : nezabudni priratat k tomu este cenu MBP ..

ale ved som pisal ze do terenu si vystacis s ipadomPytkin píše:excom : ale cintix si nezoberies zo sebou do terenu .. porovnavame zariadenia , ktore su kazde urcene na nieco ine ..
excom : ty ano .. ale taky ivo nie ..
to nie je dobre prirovnanie.. ja stale hladam zmysel toho zariadenia, tvari sa ze je pre profi uzivatelov, ale profi uzivatel toto nepotrebuje a za tu cenu mas profi zariadenie.. ak by to bola polovicna cena tak uz uvazujem inak... pretoze za tu cenu mas fakt ine top zariadenie nezavysle na vykone hw.. kde toto je obmedzene vykonom mbp co je vo vnutri...psk501 píše: To dava asi takovy smysl jako kdyby si rekl ze kupovat hw syntaky je zbytecne, protoze stejne kazdy muzikant doma ma pocitac s nejakym vsti a staci mu teda jenom midi kontroler.
a kedze je to mierene na profi grafikov, umelcov atd. tak nevidim dovod si kupovat dalsi pocitac v cene za ktory mam nieco co je plnohodnotne a to je prave C-24HD Touch, ma to tu istu cenu.. neviem naozaj ktory grafik potrebuje mat mobilitu.. na to ma ipad a skicar
iste, ale toto sa nejavi ako mainstream produkt..Pytkin píše:excom : ty ano .. ale taky ivo nie ..

tento produkt je naozaj od nadsencov.. nevidim inak dovod preco by nieco taketo vznikalo ked to tu zu davno je a dopadlo to celkom neuspesne( myslim v ziskovosti ).. spomeniem tablet PC co je presne toto.. Toshiba Tecra M7 a dalsie odnoze..
ono napad je fajn, ale vyuzitie je naozaj daleko vzdialene pri pouzivani v praxi..
ono napad je fajn, ale vyuzitie je naozaj daleko vzdialene pri pouzivani v praxi..