Moog Minitaur
Re: Moog Miniatur
Jen malá oprava, je to Moog MINITAUR.
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40

myslim, ze bude hrozne dulezity, jak to bude hrat.. jestli to nabidne vubec neco zajimavyho proti treba mopho(u)
Mně se to líbí;) i když po všech těch sw aplikacích jsem čekal spíš nějaký VA:-D
jeej .. ja milujem tieto malicke sikovne synthykrabicky .. 

Radsej nech spravia takyto kompaktny filterbox
nieco ako filtatron
toto je pre mna a podla mna marketing tah pre menej majetnych aby mali akoze feeling ze maju mooga. Portfolio rozsiruju
asi idu v duchu medzinarodneho prislovia vysloveneho P. Lakatosom: "byt chudobnym nie je hamba, to je len neprijemne..." 

Re: Moog Minitaur
Jak jsem se těm maličkým úspěšně vyhýbal, tohle asi bude moment mýho vstupu do kolektivu hračkářů:)
Moc se mi to líbí!
Moc se mi to líbí!
- MonkeyFighter
No nevim, uplne me to podle tech videi nebere. Myslim, ze trhat koule a trast stagem jako Taurus3 to nebude 

podle toho jak to das nahlas 
Mimochodem me fascinuje, ze jsou schopny u takovyho videa (zamerenyho na zvukovy fanjsmekry) nezpracovat zvuk... to plivani do mikraku a nekonzistetni hlas je fakt pod uroven.

Mimochodem me fascinuje, ze jsou schopny u takovyho videa (zamerenyho na zvukovy fanjsmekry) nezpracovat zvuk... to plivani do mikraku a nekonzistetni hlas je fakt pod uroven.
fajn na tom je , ze sa to da cele ovladat cez midi ..
Matucha: podle toho jak to das nahlas 
No hele Tauruse mam na koncertech vetsinou hodne stazenyho a stejne, kdyz na nej slapnu, tak se vsichni vcetne kapely polekaj, ze vybouchla bomba nebo zacalo zemetreseni
Tady ten borec tomu rika: it does something to people

No hele Tauruse mam na koncertech vetsinou hodne stazenyho a stejne, kdyz na nej slapnu, tak se vsichni vcetne kapely polekaj, ze vybouchla bomba nebo zacalo zemetreseni
Tady ten borec tomu rika: it does something to people

hahaha prepinanie medzi presetmi priamo na minitaurovi bez pocitaca
inak by ma zaujimalo ci to spravili nejako sofistikovanejsie alebo ci su tie tocitka len digitalne enkodery ktore digitalne ovladaju analogove parametre - a v tom pripade ci su niekedy pocutelne skoky v zmene parametra pri velmi jemnom toceni