Multitrackrecorder

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 27 úno 2007 23:04

No mna to zaujimalo cisto z hladiska zvukoveho. Ostatne aspeknty - vyhody - nevyhody nechajme teraz bokom.

Tiez je fakt ze ja som iba home studio pre moju hudbu, nic viac, takze investicia do ozaj kvalitneho HW kompresoru asi nehrozi, resp. by bola znacne neefektivna. Nie som sice chudobny, ale ... Teda, v tejto kategorii nemam prave prehlad a neviem kde sa zacinju ceny napriklad HW kompresorov ktore uz precuraju tie z UAD a PO-CO. Tu sa uz asi skor oplati dat dobre prepracovanu a namiesanu skladbu na master do solidneho studia, ze ano ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 úno 2007 23:46

petenes : no .. ale masinku kupis jednu .. UAD tiez jeden .. ale ten La2a tam zapnes 20x .. ako by si si kupil 20 krabic .. To je celkom rozdiel ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 úno 2007 23:53

hawkens : HW DAW o ktorych si pisa neprinesu nic lepsie ako POCO a UAD .. kupuju sa kvoli uplne inym atributom .. pod 600 euro mas powercore + VSS3 co je jeden z najlepsich reverb algoritmov .. To je zadarmo ..

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 28 úno 2007 00:10

Pytkin: to mas pravdu. Tuhle vyhodu si uvedomuju a taky UAD nijak nezatracuju i kdyz to tak mozna vyznelo.

Hawkens: no cece s tema kompresorama jestli precuraji UAD to bych takhle rozhodne nebral, protoze by se tady mohl strhnout tezky flame. Navic kazdy kompresor je dobry na neco jineho.......mne lakalo vyzkouset hw kompresor s tim ze na to pustim 5 - 10 tisic. Co jsem tak vysledoval na forech vcetne ezone, tak v tehle cenove hladine ma smysl pouze RNC a DBX166....pak dlouho nic....a pak uz jsou to palky

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 28 úno 2007 09:11

Taka bocna otazka: UAD pluginy sa pripajaju ako VST pluginy a ich parametre su aj automatizovatelne cez VST automatizaciu ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 úno 2007 13:46

hawkens : presne tak isto ..

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 28 úno 2007 13:49

A cubase vie aj FREEZE TRACK s UAD pluginom ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 úno 2007 13:58

hawkens : to som pravdu povediac nikdy neskusal .. Ale nevidim v tom problem .. ved on si to vyrendruje a plaugin vypne .. nevidim ziaden problem v tom , preco by to nemalo fungovat ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 úno 2007 14:08

nevidim dovod pouzivat freeze, ten kanal predsa nezere ziadnu cpu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 úno 2007 14:10

kesik : no ak mas UAD vytazeny , musis freezovat ..

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 28 úno 2007 14:37

Veru, nie kazdy ma dve UAD karty v pocitaci.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 28 úno 2007 14:39

kexik píše:nevidim dovod pouzivat freeze, ten kanal predsa nezere ziadnu cpu...
No kdyz mas jednu UAD kartu, deset stop a na kazdy NEVE eq, tak ti asi nic jinyho nezbyde ;o)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 úno 2007 23:18

Neve zrata 5x mono 3x stereo .. takze tam moc nenadymis ..

Odpovědět