MUSIC STORE - zajímavé slevy 04-05 / 2009

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
delay

Re: MUSIC STORE - zajímavé slevy 04-05 / 2009

Příspěvek od delay »

Kdybys na mě počkal... Sem to psal, že je to blbost. Oni píšou pošta zdarma, ale to je jen v rámci Německa, už sem měl takhle zkušenost s Tannoyema. Holt +550 no.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

No ono i s tim postovnym to je porad za babku, takze me to tolik nedrti. Jinak zvuk jsem zkousel comresor a reverb a ze by to byl zazrak oproti DSP co ma Motu, to se rict neda. Chce to ale asi ladit kapanku dele.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

upman píše: Takze odpoved - postupuj podle navodu a ono te to dovede az k voucheru - zjevne je vazany na seriove cislo karty. Spsi by me zajimalo, kdyby se domluvilo vic lidi, jestli jsou pluginy prenosne - ja koupim A, ty B...
ved sme to tu na fore 100x pisali .. mozes mat 4 UAD1 karty a 4 UAD2 karty na jeden account .. samozrejme tie karty mozu byt v roznych komputroch .. nukal som tu moznost niekomu zaregistrovat UAD1 kartu ..

delay

Příspěvek od delay »

Jednotlivé pluginy podle mě přesouvat nejdou, aspon tak jsem to pochopil na UAD stránkách - ze nebudou podorovat secound hand trh s pluginama. Čili, když se dva domluví na společném nákupu, podmínkou je společnný účet a v budoucnu, když se budou chtít trhnout, tak jednomu zbyde karta a všechny pluginy a druhýmu jen karta... Záleží opravdu na domluvě.
Pytkin to myslel jinak - že by někumu vzal kartu k sobě do skupiny, tam bylo blbý, že už by nebylo žádné místo na upg DSP.

Odpovědět