NI Maschine + NI9 nebo Ableton Push ? (pro synka)
Re: NI Maschine + NI9 nebo Ableton Push ? (pro synka)
No ale v současné akci stojí Maschine + NI komplete uplně stejně jako samotný Maschine 

jeste bych zvazil Akai MPC Renaissance. Lepsi hw za ty penize(vcetne zvukovky,USB hubu atd.) Standalone i plugin sw. Updatey zdarma. Mam MPC, Maschine i Launchpady a s MPC se dela nejlip.
Push je akai vyroba...
S abl. me nej. bavi kombinace MPC + Launchpad mini(ten jde pripojit direct k ipadu, mimochodem a stoji prd.)
Monoque: díky moc za myšlenku, ještě je to samozřejmě otevřeno, mrknu na to ...
Tak jsem na to koukal, konzultoval a díval se i na fora a vypadá že na uvod i pro rychlejší workflow pro neprofíka bude asi lepší ten Maschine.
Jediná otázka (a trochu problém) zůstává: NI9 se dodává s DVDčky (banky, instalace). Jak to ale vyřešit pro MacBook Pro, který nemá optickou mechaniku ? Já mám PC ve studiu. Dal by se udělat image tam a použít pak jako instalátor na Macu ? Jaký nejlépe program a formát pro to použít ?
Nebo fungovalo by k tomu třeba tohle ? http://www.euronics.cz/opticka-mechanik ... z/p283778/
Jediná otázka (a trochu problém) zůstává: NI9 se dodává s DVDčky (banky, instalace). Jak to ale vyřešit pro MacBook Pro, který nemá optickou mechaniku ? Já mám PC ve studiu. Dal by se udělat image tam a použít pak jako instalátor na Macu ? Jaký nejlépe program a formát pro to použít ?
Nebo fungovalo by k tomu třeba tohle ? http://www.euronics.cz/opticka-mechanik ... z/p283778/
podla mna nie .. velmi dobre sa doplnaju ..Oxyygen píše:No diky tomu ze ma logic tak je ni komplete trosku noseni drivi do lesa
ivo : aj ta mechanika bude fungovat .. aj tie images .. images maju vyhodu , ze to potom instalujes naraz a nemusis vkladat media do mechaniky ..
Ale jaký image nejlépe udělat aby to z pc na macu fungovalo bez problému ?
No ale já nemám žádného maca s optickou mechanikou, jenom PC
Jen technická poznámka, instalace Kopmlete 9 trvá několik hodin je to opravdu PIA pokud si pamatuju tak mě to trvalo asi 8 hodin. Jinak externí DVD mechaniky dnes stojí pakatel a nebo si ji od někoho půjč. To bude asi nejistější a nejrychlejší řešení. Tvorba ID ti zabere taky nějaký čas. Ještě je tu další možnost koupit od NI přímo HD verzi K9 Ultimate, ale ta se neprodává v kombu s Maschine
ivo : mac by mal bez problemov otvarat ISO fajly .. cize na PC pouzi hocico , co vie ISO ..
stan : ved o tom hovorim .. z disku to trva tak hodinku ..
stan : ved o tom hovorim .. z disku to trva tak hodinku ..
jj kedze svojho casu som mal tiez Logic+ NI Komplete(8) tak toto jednoznacne podpisujem.. veci co su v Komplete chybaju v Logicu a naopak Logic ma kopu veci ktore chybaju v Komplete .. Logic+Komplete je uplne idealna symbioza na produkciu.. druha vec je ze podla mna pre decko na hranie je to asi ako dat zahradkarobi co ma 2 arovu zahradku strojovy park 15 traktorovPytkin píše:podla mna nie .. velmi dobre sa doplnaju ..Oxyygen píše:No diky tomu ze ma logic tak je ni komplete trosku noseni drivi do lesa

len tak pomimo - co mu kupis ked bude mat 18, vlastne studio a porse 911 ?

ja som kupil 7 rocnemu synovy za vysvedcenie iMac za 400 EUR .. prislo mi to v poriadku ..