uz aj o tom sa siria spekulacie, ale zatial to su fakt len spekulacie...uvidime v aprili ...kazdopane nieco nove budu musiet priniest, nejaku novu nahradu...
tiez si myslim ze G2 je jeden z najpodarenejsich syntov ever made, aj ked niektore spektra uplne nezvlada - dost seredne electropianos, ak prave neoblubujete FM simulacie, a ked porovnam s virusom, ten bol mozno "lubivejsi" /obcas az prisladky/ v retro-analog zvukoch, ale aj tak isiel z domu. G2 uplne vykryla moju potrebu vlastnit dalsie VA-cka. Asi si ho upgradnem na viac hlasov kym sa da...
cyril da sa to zvladnut, pokial mas nejaky zakladny prehlad o syntezach, aby si zhruba vedel co cim tvarovat, nech nerobis uplne nezmysly. potom ide skor o nejake logicke myslenie ako prepajat moduly. ja nie som velky logik ani vsetkemu tak uplne nerozumiem co robim a predsa som par peknych patchov postavil z prazdnej plochy. faktor nahodnej chyby je tiez ok. potom je spusta patchov na webe z ktorych sa daju robit konverzie. ci uz pomocou interneho nastroja - mutatoru alebo manualne-kontrolovane. pripada mi to o dost blbuvzdornejsie ako reaktor ktory ja osobne nezvladam.
bassline, to vis casy se meni, zacina to bejt rarita, tak peteness nevaha a reaguje na situaci na trhu vsadil bych se, ze delal nakej patek na wallstreetu
biscuit: neni uplne od veci zacit si na zaklade informace, ze NL3 je jedovata , stavet maly rodinny biznys. Kdyby se s podobne nadsazenyma cenama pridalo par dalsich Nord Lead podnikavcu a cilevedome se to tady lidem mesic tlouklo do hlav, verte tomu ze by se to za tu cenu nakonec prodavalo.
Jo jeste mam takovy ehm trosku nejapny dotaz: Jedovatost toho DSP cipu se nejak skodlive projevuje pri vyrobe nebo pri likvidaci? Nebo snad nedejboze pri samotne hudebni produkci?
bassline píše:hmm tak vraj nejake problemy s Motorola svabmi...nema ich v sebe aj vir nahodou?
No tu 563xx řadu používají kromě NL a Viru opravdu skoro všichni. Namátkou procesory T.C. electronic, Lexicon, PCI zvukovky od Echoaudio a ostatně i Behringer.