Prepac, uz vazne, nepoznam ich.
Ale napadlo ma este, mal som v rukach gitarku Klema, je to myslim slovensky vyrobca, bola takpovediac mila, mala taky sladky zvuk, mozno je to pre teba ono, pozri web www.klema.sk, napis, uvidis ...
delay ... z České Třebové to nemáš daleko do Žamberka do firmy BSG http://www.bsguitars.cz/. Zkus si u nich domluvit návštěvu. Měl jsem možnost vyzkoušet několik jejich kytárek a chybu jsem nikdy nenašel - hrály prostě tak jak mají (myslím jak podle rozměrů a materiálu člověk očekává). ... před necelým rokem jsem si u nich prohrábl takovou malinkatou celomasivní kočičku (model prý rozměrově shodný s kytarou na kterou hrál Eric Clapton na MCM Unplugged) a zvuk to mělo jako pašík ... basů tak akorát ... né moc cinkavý ... a mělo to moje oblíbený medový středy.... akorát neznám jejich soušasný ceny, ale myslím, že za pokus by to stálo ...delay píše:120BPM: Hm, dyť řikám, že to je bludnej kruh... To udělám, jako vždycky... Budu čekat na znamení, intuici, osud... Budu prostě věřit, že někde je pro mě ideální nástroj,kterýho si všimnu