Nova TB-303 BASSLINE

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

no.. zaujimave, mojim usiam znie trolilililinku lepsie 2.mp3, hlavne v castiach kde nieje rezonancia nejak moc vytocena tak znie tak vyrazniesie.. ale inak je to prakticky na 99% to iste a aj to 1% je mozno len vsugerovane :-)))

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

No ten Audiorealism neni vubec spatnej, je supr...
Jinak me zni lip ta 1.mp3 mozna by chtela lip vyequalizovat... :D

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

A znas thohle? phoscion

Obrázek

peteness

Příspěvek od peteness »

ekeaze: blahopreju a zavidim :) btw honis to pres naky bustr?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Dik... nevim co myslis tim bustr... ale koupim urcite kytarovej efekt od bosse.... turbo distortion nebo bass overdrive.. efektim to lexiconem mpx 550..

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

jezis sorry ale na prvy pohlad som petenessov prispevok precital ako "honis si na tom?" :mrgreen:

dendy

Příspěvek od dendy »

Solarfall píše:jezis sorry ale na prvy pohlad som petenessov prispevok precital ako "honis si na tom?" :mrgreen:

ja tieeeez :))))))

ekeaze: yo phoscion poznam - znie velmi fajn ale moj subjektivny dojem je ze realnemu zelezu je blizsie audiorealism...

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Tuhle ML-303 V6 kdyby nekdo prodaval, nebo ji umel postavit, tak bych ji bral hned.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

hero

Příspěvek od hero »

mne zni lip tb 303,krasne si vrni ,kdyz je tam moc rezo u te audiorelazm,se z toho stane jen take ,, piskani,,))

peteness

Příspěvek od peteness »

ekeaze píše:Dik... nevim co myslis tim bustr... ale koupim urcite kytarovej efekt od bosse.... turbo distortion nebo bass overdrive.. efektim to lexiconem mpx 550..
nejprijemnejsi to bude asi s nakou analog Boss krabkou. Dost se ale pouzivaji PODy. Zkousel jsem freebassa s PODem a zni to skvele. Trochu to mozna ztrati "teplo", ale ziska to dalsi atribut, ktery zni profi. Zadny digitalni zplosteni se nekona.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Ten clovek od ktryho jsem to kupoval ta ma 3 Rolandy TB-303 a jednu z toho Devilfish.. Bylo mi receno ze pouziva tyto
Obrázek
Obrázek

ale asi se toho da pouzit vice. Ten POD mne zajima. Kdo to vyrabi?

Jinak jsem zkousel digitalni Overdrive z Lexiconu MPX1 a to bylo fakt hrozny....

peteness

Příspěvek od peteness »

Ekeaze: Line6 Pod . Muzse si ho vyzkouset v Praze v K-audio ve Stepanske ulici. Maji tam vsechny typy, nejlevnejsi stoji neco pres ctyri tisice.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

ekeaze píše:...Jinak jsem zkousel digitalni Overdrive z Lexiconu MPX1 a to bylo fakt hrozny....
Jasněže - zkreslení z digitálních mašin (až na modelingy, jako POD) vůbec nemá smysl zkoušet.
V PODovi je velká výhoda poměr cena/výkon(možnosti). Osobně bych se ale přikláněl k uvedeným analogovým krabičkám od Bosse. Prostě analog do analogu. Vyjímku bych udělal u PODa Pro, který už má digitální výstup, takže se eliminují dva zbytečné (D/A a A/D) převody.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

tak jsem si zas trosku zavzpominal a narazil na tyhle fotky :)))
Obrázek
Obrázek
Obrázek

ten mix je hustej :)))

Odpovědět