Rada ohledne Waldorf MicroQ

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 28 říj 2005 11:04

ja taky, vocoder nepouzivam :lol:

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 327
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen » 28 říj 2005 11:04

digitalwave píše: este velmi aj tak nechapem tu jeho podozrivu cenu ved jeho parametre oproti virusu sa mi vidi, ze su take:

napr.:

micro q:
- poly: 25
- osc per voice: 5
- vocoder: 25 bands
cena: 8-12t. ck

virus c:
- poly: 32
- osc per voice: 4
- vocoder: 32 bands
cena: 27-29t. ck

matematika mi hovori pre micro q
Tohl e:
1. nejsou parametry podle kterych se da posoudit dobrej synth
2. u mQ je ta polyfonie "dynamicka" 25 hlasu to ma pokud pouzijes 1OSC,1FILTER bez VOCODERU .. pak to ma 25hlasu. Jakmile pouzijes 2OSC tak uz to ma jenom pomernou cast. Naproti tomu VIRUS C si drzi polyfonii i pro 2OSC+SUB+2xFILTER .. Snizjuje se zapnutim 3. oscilatoru, vocoderu, moog filtrem.

Takze ta matematika ti jaksi nevychazi.

digitalwave
Příspěvky: 43
Registrován: 22 říj 2005 15:33

Příspěvek od digitalwave » 28 říj 2005 11:25

eGen, ako potom ze funa je takyto udaj co to znamena?
- osc per voice: 5
ja to chapem ako 5 osc na 1 hlas
pricom ty si pisal, ze mq ma polyfoniu 25 pri 1 osc
ja som stoho uz magor

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 12 lis 2006 16:31

microQ je super a mnohymi nedoceneny synth.. mam ho asi tyzden a som hodne nadseny, ovladanie anpriek malo knobom absolutne intuitivne a jednoduche, vobec som este nepozrel do manualu a uz som prisiel viacmenej na vsetky zasadne veci, strasne prijemne ovladanie.. zvuk vyborny, som velmi spokojny ....

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Příspěvek od Oxyygen » 12 lis 2006 23:14

Dendy, ty jsi štastnej člověk..:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
hubart
Příspěvky: 24
Registrován: 31 kvě 2006 11:52
Vybavení

Příspěvek od hubart » 23 lis 2006 18:43

neural 1: mozem vediet aky sw ovladac na waldorf mq pouzivas? ja mam s timi ovladacmi na mq stale problemy. dik

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 lis 2006 19:59

naco software k microQ :)) sak to ma tak uzasne intuitivne ovladanie ze nadhera :))

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 23 lis 2006 20:18

chvili sem pouzival nakej freeknobs nebo jak se to jmenovalo, pak uz sem se i na nej vybod a ted uz sem dokonce i mQ prodal 8)

Odpovědět