Roland MC-505

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
dendy

Příspěvek od dendy »

osobne si myslim ze lepsie riesenie na live nez notebook + ableton live a toto

Obrázek

ani neexistuje :))

k mc505 - ja som mal v rukach mc307, mc 808 a sp606(co je sampler) a v prvom rade vobec sa mi nepacia rolandacke filtre v ziadnom z nich pridu mi vo vsetkych slabe (aj ked mc808 mal predsa len i nieco navrch) a potom interne zvuky v rom-ke mi prisli tiez dost hnusne ... z ukazok z mc505 mi to prislo ze to je presne ta ista trieta - take studene nezaujimave zvuky, ako doplnok DJ setu ok ale neviem si na tom predstavit postavit kvalitny liveact zo sucasnym zvukom ...

inak notebook postacujuci na taky liveact sa da v pohode kupit do 20k (sk) - pripadne z druhej ruky aj lacnejsi, ked k tomu priratas cenu externej zvukovky (staci audiofilka) a henten kontroler tak pod 30k je to SUPER kompatne riesenie na live act s VELKYMI moznostami ...

ja chcem dat tento rok dokopy poriadne live a uz som hol skoro nalomeny ma mc808 pripadne korgy MX+SX ale nakoniec som sa definitivne rozhodol pre toto riesenie.. proste tam cloveka fakt nic nelimituje... pldla mna ultimatne riesenie ...

wire

Příspěvek od wire »

dendy píše:osobne si myslim ze lepsie riesenie na live nez notebook + ableton live a toto

ani neexistuje :))

k mc505 - ja som mal v rukach mc307, mc 808 a sp606(co je sampler) a v prvom rade vobec sa mi nepacia rolandacke filtre v ziadnom z nich pridu mi vo vsetkych slabe (aj ked mc808 mal predsa len i nieco navrch) a potom interne zvuky v rom-ke mi prisli tiez dost hnusne ... z ukazok z mc505 mi to prislo ze to je presne ta ista trieta - take studene nezaujimave zvuky, ako doplnok DJ setu ok ale neviem si na tom predstavit postavit kvalitny liveact zo sucasnym zvukom ...

inak notebook postacujuci na taky liveact sa da v pohode kupit do 20k (sk) - pripadne z druhej ruky aj lacnejsi, ked k tomu priratas cenu externej zvukovky (staci audiofilka) a henten kontroler tak pod 30k je to SUPER kompatne riesenie na live act s VELKYMI moznostami ...

ja chcem dat tento rok dokopy poriadne live a uz som hol skoro nalomeny ma mc808 pripadne korgy MX+SX ale nakoniec som sa definitivne rozhodol pre toto riesenie.. proste tam cloveka fakt nic nelimituje... pldla mna ultimatne riesenie ...
OT: Dendy: prosimte co to je za kontroler?
Naposledy upravil(a) wire dne 16 bře 2008 20:30, celkem upraveno 1 x.

Aureliano

Příspěvek od Aureliano »

No je to tak ako hovoris Dendy... Aj mne doslo, ze staci lepsi NB + zvukovka a kvalitny kontroler. Inak ta 505 je este stale zaujimava moznost (ak robis hip-hop) alebo elektro (napr. ked to pouzijes ako bici automat - roland je este stale po tejto stranke dost cool:o)) a nepotrebujes nove zvuky...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : kde si to kupil a kolko to kostuje?

dendy

Příspěvek od dendy »

excom: http://notape.net/product/show_product/408839

wire: sorry nevsimol som si tvoju otazku.. ale nastastie elektri odpovedal za mna :) ja este dodam tento web o tej linke co pastol elektri som ani nevedel :) http://www.waveidea.com/en/products/bit ... /index.php

Slartibartfast

Příspěvek od Slartibartfast »

Aureliano: souhlas s tou 505, teď sem z ní zrovna slezl, dělal sem kámošovi instru pod rap.... na hip hop je to hodně dobrej nástroj, jinak dělam techýnko, na to je to taky v poho, ale na ty instrumentálky mi to příde lepší :) ... akorát mě štve zaznamenávání kroků do stepseqenceru.....

Odpovědět