Roland SH-5
bodyia: moc mi toho nejde stahnout.. par kB a prd - download se ukonci... asi hosting, zkusim to pozdeji. stahnul se mi jen ten prvni triangl a zvuk se mi moc libi, sice pomerne tenkej, ale takovej krasne zivej, ani se mi nechtelo verit, ze to je jeden triangl
. moc se tesim az mi pujdou stahnout dalsi ukazky. diky

biscuit píše:bodyia: moc mi toho nejde stahnout.. par kB a prd - download se ukonci... asi hosting, zkusim to pozdeji. stahnul se mi jen ten prvni triangl a zvuk se mi moc libi, sice pomerne tenkej, ale takovej krasne zivej, ani se mi nechtelo verit, ze to je jeden triangl. moc se tesim az mi pujdou stahnout dalsi ukazky. diky

ad download, to je možný, ono to někdy a na nějakých připojeních dělá.
Naposledy upravil(a) bodyia dne 06 lis 2006 10:34, celkem upraveno 1 x.
z adresare to slo v pohode. dekuju. ukazky me docela rozsekaly
ty leady na me fakt zapusobily. fakt bych to od takovydleho stroje necekal, ze bude znit az tak prijemne (mne). arp2600 znam jenom z ukazek, ale dost mi ho to pripominalo.
ale bohuzel pro me je to jen krasna nostalgie a syntak bych asi moc neumel vyuzit, mozna na par leadu, sem tam mozna nejakej efekt... kdyz se rozhodnu pro analog, budu ho chtit rozhodne hlavne kvuli basum.
diky moc bodo

ale bohuzel pro me je to jen krasna nostalgie a syntak bych asi moc neumel vyuzit, mozna na par leadu, sem tam mozna nejakej efekt... kdyz se rozhodnu pro analog, budu ho chtit rozhodne hlavne kvuli basum.
diky moc bodo