nie, machine je usb peripheral, potrebujes k tomu nejaky usb host a ked to chces pouzit na nieco suvisiace s midi tak potrebujes software ktory s tym bude cez usb komunikovat a prekladat to do midilavender píše:machine neni nahodou len midi kontroler?
Sestava pro live hrani.
Re: Sestava pro live hrani.
neco do sebe maji, mam porad oba, ale zrovna bych váhal s tou sd verzí. sd mam emx kdysi novej z obchodu a pak dokupovanej z druhy ruky esx smart. nejak si nemuzu pomoct, ale smart ma v mem pripade lepsi zvuk, nebruci (nedavno se nekde resilo, ze to dela jiny druh napajeni) a nema vymackany tlacitka a pri tom ta smartka uz pri "levnem" nakupu vypadala, ze si neco zaziladendy píše: este sa pozri po kombinacii Korg EMX/ESX (jedno je synth druhe sampler) - toto + TB3 na acidove linky by bola moja osobna idealna volba (oba tie korgy som mal a su fakt zabavne).. ale bacha tie korgy brat tu novsiu verziu s SD kartou (hlavne sampler - kedze sample nahravas do neho cez kartu), starsie verzie maju compact flash karty co sa uz dnes velmi tazko zhanaju..
do prkynka, maschine je vsti!charonme píše:nie, machine je usb peripheral, potrebujes k tomu nejaky usb host a ked to chces pouzit na nieco suvisiace s midi tak potrebujes software ktory s tym bude cez usb komunikovat a prekladat to do midilavender píše:machine neni nahodou len midi kontroler?
hm zaujimave.. ja som mal za to ze SD je 1:1 identicka verzia len vymenili slot karty ...LSRA23 píše: neco do sebe maji, mam porad oba, ale zrovna bych váhal s tou sd verzí. sd mam emx kdysi novej z obchodu a pak dokupovanej z druhy ruky esx smart. nejak si nemuzu pomoct, ale smart ma v mem pripade lepsi zvuk, nebruci (nedavno se nekde resilo, ze to dela jiny druh napajeni) a nema vymackany tlacitka a pri tom ta smartka uz pri "levnem" nakupu vypadala, ze si neco zazila
-
ACID TEKNO
No práv? že omyl? už mám celkem dost, nerad bych stejn? jako aparaturu, setup pro live dotáhl ke spokojenosti až na ?tvrtý pokus. Snil sem o kombinaci TR 808 + TB 303 ale to bych se nevešel ani do 100 000,-k? a neumím si p?edstavit to potom tahat n?kde po loukách
... Takže vážn? uvažuji o jejich náhražkách z ?ady AIRA TR-8 + TB-3 co si myslíte o t?chto p?ístrojích? Nelíbí se mi moc že to není analog a taky o nich není ješt? tolik informací nebo lidí co s nimi mají zkušenosti. Najde se tu n?kdo kde m?l tu možnost si je osahat a poslechnout? Taky jsem se po vašem doporu?ení po?ádn? podíval na ty Korgy, znal jsem práv? ESX a EMX, to má dneska každej druhej a ten zvuk mi prost? n?jak nejede, slyšel sem to na velkých aparaturách od více r?zných i zahrani?ních djs a prost? nevím pro? ale není to ono... Zato m? docela nadchla a co jsem tak studoval tak je hodn? vychvalovaná ?ada Korg Volca, je to analog a dá se sehnat i za velice slušný peníz. Takže t?eba Volca Beats + Volca Bass? Za Vaše post?ehy a názory i k ní budu velice rád jelikož se mi pomalu blíží ?as nákupu a budu se muset rozhodnout. Všem dík, pro ukázku posílám odkaz na pár track?, co zhruba bych cht?l tvo?it a hrát. 
- loudspeaker
byt tebou, tak poresim ablika, zkusit jestli na tu produkci mas vubec buňky a pak kupuj masinky...
Taky bych šel na tvém místě do Ableton Live + kontroler. Je to osvědčený standard pro produkci elektronický muziky se širokou uživatelskou základnou, což se počítá. Případně najít šikovný DAW pro iPad, ale k tomu ti řekne víc Dendy. A pak postupně nějaký ten hw synth. Korg Volca synths jsou za ty peníze super.
Včera jsem u Bodyii slyšel Roland Aira System-1m, a kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych tomu nevěřil. System-1m se vůbec nemusel stydět v euroracku vedle analog hw. Oscilátory super, update přinesl nové zajímavé waveforms, filtry ok, žádný aliasing, 4-hlasá polyfonie a fakt to hraje... Live performance gear jak vyšitej (nebo základ Euroracku).
Včera jsem u Bodyii slyšel Roland Aira System-1m, a kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych tomu nevěřil. System-1m se vůbec nemusel stydět v euroracku vedle analog hw. Oscilátory super, update přinesl nové zajímavé waveforms, filtry ok, žádný aliasing, 4-hlasá polyfonie a fakt to hraje... Live performance gear jak vyšitej (nebo základ Euroracku).
TR-8 / TB-3 bude dobra kombinacia na styl co si sem pastol tie ukazky .. zvuku by som sa nebal, bude to OK .. idealne ete k tomu si kupit Korg Kaoss PAD (podla toho aky mas rozpocet 2,3 alebo QUAD) - s KP je vyborna zabava pri live na stage ...