Signal Splitter

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
delay

Re: Signal Splitter

Příspěvek od delay »

Dokud nesešlápneš pedál, tak je to čistej DIBOX, pak už spíš preamp se skreslením... jen pro uplnost.

vras

Příspěvek od vras »

Motu ZBox
http://www.disk.cz/disk/views.csp?!AV,7 ... ykdU2pKg--
podle vyrobce je tim mozno jit kytarou (Hi-Z) do Low-Z preampu...Nezkousel to nekdo? Na jakem principu to funguje? Je to obdoba pasivniho DI-boxu?

kexik

Příspěvek od kexik »

to je len blby pasivny dibox... takych su desiatky. a sudiac podla ceny 40 dolacov, nebude nic moc, ked sa vezme do uvahy cena za znacku. solidne radial alebo palmer diboxy su radovo od 100eur nahor. kup si radsej v sekaci hocaku BOSS slapku a pouzivaj ju vypnutu ako aktivny dibox

skeld

Příspěvek od skeld »

Kexik, to snad nemůžeš myslet ani trochu vážně, Boss šlapky jsou jedny z těch, co nejvíc mrví zvuk při průchodu krabkou v režimu off a to dost slyšitelně. Vim teď o čem mluvim, mám dvě v pedalboardu a do tý doby než jsem jejich vypínání vyřešil Truebypass lištou jsem z toho byl dost nešťastnej. Takže krabka Boss jako DIBOX rozhodně nikdy. Dneska je vůbec trend dávat u dražších efektů Truebypass už do samotných krabiček EBS, Dunlop, Line6 to dělaj celkem běžně.

kexik

Příspěvek od kexik »

ano lenze true bypass neriesi impedancne prisposobenie ;)
tvrdis ze slapka boss do zvukovky dava horsi zvuk ako cez lo-Z preamp? to ty nemozes mysliet vazne. tisickrat odskusane... pod preampom NEMYSLIM GITAROVY PREAMP ale mikrofonovy... samozrejme aktivny bypass je nahovno ak mas naozajstny aparat s lampou na vstupe ale to nie je situacia v ktorej ponukam riesenie a na ktoru sluzi ten ZBox

Odpovědět