Sterekompresor pro dvojí komprimaci.

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Fillippos

Re: Sterekompresor pro dvojí komprimaci.

Příspěvek od Fillippos »

kexik píše:uplne blby napad. Take zapojenie urobi pre pomale signaly dtto ako jednoduchy kompresor s dvojnasobnym kompresnym pomerom akurat zdvojnasobi skreslenie. Zaujimave mozno pre basu.
Já zkoušel na základě doporučení tento postup (dva shodně nastavené kompresory za sebou) na zpěvu a zkreslení jsem tam neslyšel, ale nemám natolik vytrénované ucho,abych mohl říct, že tam nebylo. V každém případě to neznělo špatně. Nicméně ve zkušebně a navíc pro deathmetalový ryk je to asi jedno..:)

kexik

Příspěvek od kexik »

ono nejde o nejake explicitne pocutelne skreslenie, ale skor o to ze bezucelne prezenies signal dvakrat tou istou masinou, kde kazdy stupen ma nejake harmonicke a modulacne skreslenie a vysledok nemusi dobre dopadnut, pokial je cielom cisty zvuk, napriklad pri vokale alebo akustickych nastrojoch. samozrejme pri elektrofonickych a elektronickych zalezitostiach to je fuk, kam spada aj el gitara, basa, syntaky atd. no metalovy spev je vlastne taky skor elektrofonicky ramus ;)

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Taky mi to pripada jako Kexikovi bezucelne, leda v kanalu A lamat v -10 v pomeru 1:20 a v kanalu B lamat v -20 v pomeru 1:4, ale na to musis mit kompresor co umi dual, coz to FMR neumi. Jiny kafe by ale bylo, prohnat signal nejakym VCA a za nim mit Optical.

Odpovědět